Puja al cotxe elèctric compartit!

Financié le 21 / 02 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 14.200
Minimal
€ 10.500
Optimal
€ 21.000
137 Cofinanceurs
Pour € 10
Reconnaissance publique
Publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 15 Cofinanceurs
Pour € 25
Carte 10 voyages des bus de la ville de Palma
Carte 10 voyages des bus de la ville de Palma pour que vous puissiez vous déplacer facilement sans voiture, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 12 Cofinanceurs
Pour € 30
Targeta de BiciPalma
Targeta de 5 dies d'ús de BiciPalma i menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 00 Cofinanceurs
Pour € 40
T-shirt d'Ecotxe
T-shirt d’Ecotxe fabriquée en coton bio issu du commerce équitable, produit par la coopérative Promoètic, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 21 Cofinanceurs
Pour € 60
T-shirt d’Ecotxe et carte 10 voyages des bus de la ville de Palma
T-shirt d’Ecotxe fabriquée en coton bio issu du commerce équitable, produit par la coopérative Promoètic, carte 10 voyages des bus de la ville de Palma et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 12 Cofinanceurs
Pour € 65
Camiseta i targeta de Bicipalma
Una camiseta d'Ecotxe fabricada amb cotó de comerç just i ecològic de la cooperativa Promoètic, una targeta de 5 dies d'ús de BiciPalma i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 00 Cofinanceurs
Pour € 85
Camiseta, targeta de BiciPalma i targeta de viatges de bus
Una camiseta d'Ecotxe fabricada amb cotó de comerç just i ecològic de la cooperativa Promoètic, una targeta de 5 dies d'ús de BiciPalma, una targeta de 10 viatges de bus EMT de Palma i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 00 Cofinanceurs
Pour € 100
1 journée d’utilisation de la voiture électrique
Une journée d’utilisation de la voiture électrique, à réserver en ligne, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 35 Cofinanceurs
Pour € 150
2 journées d’utilisation de la voiture électrique
Deux journées d’utilisation de la voiture électrique (suivis ou intermittents), à réserver en ligne, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 12 Cofinanceurs
Pour € 300
5 journées d’utilisation de la voiture électrique
Cinq journées d’utilisation de la voiture électrique (suivis ou intermittents), à réserver en ligne, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 09 Cofinanceurs
Pour € 500
9 journées d’utilisation de la voiture électrique
Neuf journées d’utilisation de la voiture électrique (suivis ou intermittents), à réserver en ligne, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 02 Cofinanceurs
Pour € 1.000
18 journées d’utilisation de la voiture électrique
Dix-huit journées d’utilisation de la voiture électrique (suivis ou intermittents), à réserver en ligne, et publication du nom du donateur sur notre site Internet en signe de gratitude.
> 01 Cofinanceurs

Vídeo-resum del cotxe elèctric i compartit a Palma Activa

16 | 02 | 2017
Vídeo-resum del cotxe elèctric i compartit a Palma Activa

El passat 25 de novembre a Palma Activa vàrem participar a una interessantíssima taula rodona sobre el cotxe elèctric compartit amb representants d'altres cooperatives amb experiència en l'ús de vehicles elèctrics: Mobility (Suïssa), Caruso (Àustria) i LetsGo (Dinamarca).

Ara, Palma Activa ha publicat un vídeo de resum de la jornada on s'extreuen algunes línies principals d'allò que volem tenir també a Mallorca. El pots veure aquí baix. Agraïm a Palma Activa la seva iniciativa i confiam que en el futur hi hagi noves oportunitats per avançar en el coneixement i difusió de les experiències en mobilitat compartida que hi ha arreu d'Europa.

Falten pocs dies per acabar la campanya per contribuir al primer cotxe elèctric compartit de la cooperativa. Anima els teus a que hi participin. Només tenen fins diumenge!

 

Vídeo-resumen del coche eléctrico y compartido en Palma Activa

El pasado 25 de noviembre en Palma Activa participamos en una interesantísima mesa redonda sobre el coche eléctrico compartido con representantes de otras cooperativas con experiencia en el uso de vehículos eléctricos: Mobility (Suiza), Caruso (Austria) i LetsGo (Dinamarca).

Ahora, Palma Activa ha publicado un vídeo de resumen de la jornada donde se extraen algunas líneas principales de lo que queremos hacer también en Mallorca. Lo puedes ver aquí abajo. Agradecemos a Palma Activa su iniciativa y confiamos que en el futuro haya nuevas oportunidades para avanzar en el conocimiento y difusión de las experiencias de movilidad compartida que hay en Europa.

Faltan pocos días para acabar la campaña para contribuir en el primer coche eléctrico compartido de la cooperativa. Anima a los tuyos a que participen. ¡Sólo tienen hasta el domingo!

Commentaires

Inicia sesión para dejar un comentario