Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Financié le 28 / 11 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 18.491
Minimal
€ 13.965
Optimal
€ 27.510
434 Cofinanceurs
Pour € 5
Reconeixement
Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.
> 14 Cofinanceurs
Pour € 10
Visualització on-line + Reconeixement
A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.
> 95 Cofinanceurs
Pour € 20
Entrada estrena oficial + Reconeixement
A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.
> 100 Cofinanceurs
Pour € 25
Postals + Visualització on-line + Reconeixement
A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».
> 26 Cofinanceurs
Pour € 30
Poster + visualització on-line + Reconeixement
A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.
> 18 Cofinanceurs
Pour € 40
Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement
A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.
> 49 Cofinanceurs
Pour € 50
DVD + Reconeixement
A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.
> 48 Cofinanceurs
Pour € 100
Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement
A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.
> 52 Cofinanceurs
Pour € 500
Projecció del documental
Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.
> 01 Cofinanceurs
Pour € 1.000
Productora associada + projecció del documental
Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.
> 01 Cofinanceurs

Hem assolit el mínim necessari, gràcies! Veniu demà a celebrar-ho!

18 | 10 | 2017
Hem assolit el mínim necessari, gràcies! Veniu demà a celebrar-ho!

Ahir vàrem assolir el mínim necessari per poder realitzar el documental Tot Inclòs, gràcies a totes les que heu col·laborat tant econòmicament com difonent el projecte! A hores d’ara, ja som 384 persones les que hem cofinançat el documental, arribant als 15.370€. Recordar que, per fer un documental amb garanties i de bona qualitat, necessitam arribar als 27.510€. Tenim 40 dies a partir de demà per arribar-hi, fins el 27 de novembre; nosaltres començarem a fer campanya fora de la nostra Illa i en altres llengües, que a les mallorquines ja us hem exigit massa ;-)

Per tal de celebrar aquesta fita, vos convidam a assistir <b>dem&agrave; dijous 19 d&#39;octubre a les 20h al concert de final de campanya a Sa Possessi&oacute;</b> (Ciutat). Tocaran <b>La Gran Orquesta Republicana</b>, <b>Rumba Katxai</b>, <b>Riki L&oacute;pez</b> i <b>Amoniako</b>. Les entrades anticipades valen 8&euro;, a la porta costaran 10&euro;; la meitat dels beneficis recaptats amb l&rsquo;entrada aniran destinats a seguir finan&ccedil;ant el documental. Podeu aconseguir-les aqu&iacute;: <a href="https://entradium.com/entradas/festa-de-suport-al-documental-tot-inclos">https://entradium.com/entradas/festa-de-suport-al-documental-tot-inclos</a>

&nbsp;

<strong>Gr&agrave;cies de nou per la confian&ccedil;a dipositada</strong>; esperem no decebre-vos. Anirem informant sobre com avan&ccedil;a la campanya i les primeres passes del documental.

Commentaires

Inicia sesión para dejar un comentario