Productes ecològics i de proximitat a preus socials

Pour $ 5

L'amor amb amor es paga

GRÀCIES! Amb la teva aportació els hi cantarem a les fruites i les verdures perquè estiguin fresques i alegres. Si ho desitges els hi xiuxiuem paraules d'amor.

> 00 Cofinanceurs

Pour $ 16

Bossa de compra del Cau

GRÀCIES! Bossa de roba per fer la compra de forma Ecològica. Vine a omplir-la sempre que vulguis.

> 01 Cofinanceurs

Pour $ 27

Benvinguda Solidària

GRÀCIES! Et donem d´alta de soci/a per tal de gaudeixis d'un 15% de descompte en totes les teves compres i puguis accedir a les cistelles setmanals.

> 05 Cofinanceurs

Pour $ 32

Soci Solidari

GRÀCIES! Si ja ets soci pots col·laborar amb aquesta aportació i rebràs una de les nostres cistelles setmanals quan tu ho vulguis.

> 09 Cofinanceurs

Pour $ 43

Agraïments x2

GRÀCIES! Et convidem a que t'apropis a qualsevol de les nostres botigues per coneixe'ns i t'enduguis 20€ de compra en els productes que més t'agradin del Cau.

> 04 Cofinanceurs

Pour $ 54

Benvinguda solidària

Et donem d´alta de soci/a per tal de puguis participar dels descomptes i avantatges del Cau a més de rebre una de les nostres cistelles setmanals quan tu vulguis.

> 05 Cofinanceurs

Pour $ 108

Top Agraïments x2

GRÀCIES! Et convidem a que t'apropis a qualsevol de les nostres botigues per coneixe'ns i t'enduguis 50€ de compra en els productes que més t'agradin del Cau.

> 04 Cofinanceurs

Pour $ 161

Pack VIP

GRÀCIES! Abonament de soci/a i quatre cistelles setmanals grans a disposar durant l'any. El Cau no sap com agrair la teva generositat. De ben segur que l'univers sabrà com compensar-te.

> 00 Cofinanceurs

À propos du projet

El Cau, alimentació saludable i oportunitat laboral amb criteri socials a Gràcia

Budget Infrastructure Minimal Optimal
Cambra frigorífica
Disposar d’un espai que garanteixi la conservació de les fruites i verdures durant el període d’emmagatzematge als nostres locals.
$ 4,300
Despeses Goteo.org
Comissions de la plataforma Goteo.org per assoliment d'objectius mínims
$ 129
Despeses plataforma Goteo.org
Comissions de la plataforma Goteo.org per assoliment d'objectius òptims
$ 108
Budget Tâche Minimal Optimal
Gestió recompenses per assolir objectiu mínims
Comptar amb una persona de l'equip que s'encarregui de definir, muntar i fer el seguiment de les cistelles de fruita i verdura que s'ofereixen a les recompenses.
$ 194
Encarregat de la distribució durant 3 mesos
Creació d'un nou lloc de treball encarregat del contacte i distribució dels nostres productes a les escoles i llar d'infants de Gràcia.
$ 1,290
Gestió recompenses per assolir objectiu òptim
Comptar amb una persona de l'equip que s'encarregui de definir, muntar i fer el seguiment de les cistelles de fruita i verdura que s'ofereixen a les recompenses.
$ 108
Difusió oferta per les escoles i llar d'infants
Inversió en la creació de butlletins informatius per a difondre la nostra nova oferta.
$ 215
Total $ 4,623 $ 6,343
Indispensable
Optionnel

Informations générales

El Cau és una cooperativa de treball que promou una alimentació saludable basada en el consum equilibrat de productes ecològics, de proximitat i artesanals. Creiem que una vida sana comença en l'alimentació, per això treballem per oferir productes que cuiden la salut, respecten el medi ambient i a preus el més solidaris possibles.

Volem créixer i crear noves oportunitats laborals fetes amb i per a les persones treballadores, en condicions dignes de treball i per tal d'incorporar-les a la nostra cooperativa.

En aquesta nova etapa volem créixer per arribar a tots els racons de Gràcia, portar les nostres cistelles a casa de les nostres sòcies i socis i distribuir els nostres productes a escoles i llar d'infants del districte, però tot això no podem fer-ho sense abans garantir que els nostres productes es conservaran tan frescos com quan arriben al nostre magatzem.

La nostra il·lusió és poder obrir les portes a la intercooperació amb entitats i cooperatives del districte, treballar en la creació de tallers per difondre l'alimentació saludable a quantes més persones millor, col·laborar amb les escoles i guarderia per apropar de primera mà a les nenes i nens les olors, textures i colors de la fruita, la verdura, cereals i llegums i fer de la cooperativa El Cau, un espai de salut i oportunitat laboral amb criteris socials.

Caractéristiques principales

Garantir la conservació dels nostres productes per fer-los arribar a la nostra clientela en les millors condicions, és el pilar clau de tot el nostre treball. L'adquisició d'una nova cambra frigorífica ens permetria millorar les nostres capacitats, iniciar un nou camí que ens ajudi a créixer i assolir els nostres objectius socials com a cooperativa.

 • Millorar la capacitat de distribució dels nostres productes

 • Oferir els nostres productes a escoles i llars d'infants del districte de Gràcia per oferir menjar ecològic i de proximitat als seus menjadors.

 • Disposar d'un espai que garanteixi la conservació de les fruites i verdures que portem del camp durant el període d'emmagatzematge en els nostres locals

 • Creació de noves oportunitats laborals amb criteris socials dins la nostra cooperativa

 • Millorar els serveis oferts a les nostres sòcies i socis.

 • Crear xarxes amb escoles i llars d'infants del districte de Gràcia per realitzar tallers per a les nenes i nens.

img-9836.jpeg 20171202-131246.jpg

Pourquoi est-ce important

La motivació principal d'aquest projecte és oferir noves oportunitats de treball dins de la nostra cooperativa mitjançant la millora de les nostres capacitats i així poder fer arribar un consum saludable al major nombre de persones i en especial a les més petites.

Els qui poden estar interessats en participar en aquest projecte són aquelles persones que creuen en la necessitat de crear llocs dignes de treball basats en la igualtat i la democràcia interna.

Per a totes aquelles persones que creuen que cal seguir treballant per oferir alternatives a l'alimentació a preus socials i solidaris, donant suport al comerç de proximitat i tenint cura del medi ambient. Per a aquelles que creuen que cal oferir productes de proximitat a les escoles i llars d'infants i educar amb nous valors associats a una alimentació saludable i respectuosa amb el medi ambient. I en especial a totes les nostres sòcies i socis que volen seguir donant suport el nostre projecte.

Les nostres dues botigues a Gràcia estan obertes perquè vinguis a conèixer-nos i provar els nostres productes.

Expérience antérieure et équipe

El Cau està format per una família dedicada des de fa més de 15 anys a la venda de productes ecològics i de proximitat. Decidir i fer el pas fa dos anys a transformar-nos en cooperativa, ens ha permès ampliar el nostre equip i incorporar a persones amb oficis que no estaven necessàriament relacionades amb el món dels aliments, però que com nosaltres creuen en la necessitat de tenir cura de la salut a través de l'alimentació i utilitzar-la com a eina per al canvi social que promovem. Aquestes persones han decidit sumar-se al nostre projecte per aportar noves perspectives i propostes per crear noves oportunitats que ens permetin créixer i generar una millor estabilitat laboral, que faci més fort el nostre projecte a la recerca d'un canvi social a través del cooperativisme.

Engagement social

Sustainable Development Goals

 • Quality Education

  Obtaining a quality education is the foundation to improving people’s lives and sustainable development.

 • Decent Work and Economic Growth

  Sustainable economic growth will require societies to create the conditions that allow people to have quality jobs.

 • Industry, Innovation and Infrastructure

  Investments in infrastructure are crucial to achieving sustainable development.

 • Sustainable Cities and Communities

  There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.

 • Responsible Production and Consumption

  Responsible Production and Consumption