Fem créixer l'espai educatiu La Font / Hagamos crecer el espacio educativo La Font

Financié le 19 / 08 / 2013
Success story!
Accumulé
£ 5,120
Minimal
£ 3,794
Optimal
£ 5,058
86 Cofinanceurs
 • Pour £ 13

  Thanks

  Your name in the list of acknowledgments of our website.

  > 22 Cofinanceurs
 • Pour £ 30

  Mural art

  Your name on the wall of the school yard art made by all children + A list of acknowledgments of our website.

  > 22 Cofinanceurs
 • Pour £ 46

  Login

  Entrance to the concert choir thank the members of the source + Your name in artistic mural in the courtyard of the school conducted by all children + A list of acknowledgments of our website

  > 09 Cofinanceurs
 • Pour £ 84

  Training

  $ 5 Discount for one year for each year that is made from the SOURCE Association (courses in agriculture, education, emotional, and child care and natural remedies) + Entry to the concert chorus of thanks members of the source + Your name in artistic mural in the courtyard of the school conducted by all children + A list of acknowledgments of our website.

  > 07 Cofinanceurs
 • Pour £ 211

  Free training courses

  Free admission to the training sessions of the source + $ 5 Discount for one year for each year that is made from the SOURCE Association (agriculture courses, education, emotional, and child care and natural remedies ) + Entry to the concert choir thank the members of the source + Your name on the wall of the school yard art made by all children + A list of acknowledgments of our website.

  > 03 Cofinanceurs
 • Pour £ 422

  Games crafts

  A game that features a wool doll handmade entirely by mothers of the source and a complete set of wooden toys made by parents + Free admission to the training sessions of the source + Discount $ 5 each for a year course that is made from the SOURCE Association (agriculture courses, education, emotional, and child care and natural remedies) + Entry to concert choir thank the members of the source + Your name mural art on the school playground made for all children + A list of acknowledgments of our website.

  > 02 Cofinanceurs

À propos du projet

Volem créixer i consolidar-nos com una alternativa real per a tothom basada en la pedagogia Waldorf

Budget Infrastructure Minimal Optimal
Paving
The paving consists of an impermeable plastic layer, self-leveling mortar 30mm, 15mm high density rockwool, waterproof OSB 18mm. 48m2.
£ 674
Walls
From the Interior and exterior: 13mm plasterboard boards / pine frames 70x45mm / insulation made from cellulose fibers / OSB 15mm groove 18mm waterproof / transpirable laminate TYVEK / corkboard 40mm. 50m2
£ 2,108
Windows and doors
2 hinged doors and a oscillating balcony window. Water Pine frames with double glazing windows +3/6/4 3 +4.
£ 1,012
Facilities
AFUMEX type electricity, 4 lights and 2 low energy radiators.
£ 1,265
Total £ 3,794 £ 5,058
Indispensable
Optionnel

Informations générales

L’Associació Espai per als Infants La Font neix el 2008 de la voluntat d’un grup de mares, pares, mestres i amics, compromesos en propiciar un Espai Educatiu per a famílies, educadors i infants. Vol ser un espai de reflexió i aprofundiment que ens ajudi en la nostra tasca d’educar, i obert a la tota la societat.

Volem créixer i consolidar-nos com una alternativa real per a tothom. És per aquest motiu que a principi d’aquest curs ens vam instal·lar a l’edifici del seminari de Vic on disposem dels espais necessaris per poder acabar el procés d’homologació.

Caractéristiques principales

L’activitat principal de l’associació és impulsar un espai educatiu, basat en la pedagogia Waldorf. Per això neix l’Espai per als infants amb aquesta filosofia:

 • Creació d’un Espai adreçat a infants a partir de 2 anys, on aquests puguin desenvolupar les seves potencialitats amb llibertat, seguretat i respecte, possibilitant una vivència saludable i natural que afavoreixi aquest procés. Aquest Espai és obert a totes aquelles famílies que lliurement vulguin oferir aquesta educació per als seus fills i filles.

A més a més, volem generar aquest “Espai” amb altres activitats paral·leles:

 • Mitjançant xerrades i cursos, per millorar la formació de pares, mares i educadors amb la intenció de millorar la criança i educació dels infants.

 • Mitjançant tallers manuals i artístics, per poder fer joguines pels nostres infants, aprendre’n per fer-los amb ells, vivenciar l’activitat artística com a camí educatiu de creixement i coneixement personal.

 • Mitjançant debats, lectures comentades, que permetin reflexionar sobre el fet educatiu i la situació i necessitats de la infància en la el moment actual.

 • Mitjançant fires i festes per obrir l’activitat de l’Associació a la tota la ciutadania

pasr.jpg

Pourquoi est-ce important

L’espai està concebut per a infants a partir de 2 anys. En aquesta etapa, s’intenta crear un ambient en què el nen petit se senti protegit i segur, i així, pugui desenvolupar al màxim els seus sentits i la seva pròpia expressió.

L’espai físic del grup de joc, imita el joc de la casa, dissenyat a una escala més petita per a que s’ajusti a la dels infants. Les parets són de color rosa, groc o ataronjat. No hi ha colors estridents.

Les joguines són de materials naturals, com ara fusta, roba, llana, cera… Acostumen a ser molt senzilles per estimular el joc imaginatiu.

Objectifs de la campagne de crowdfunding

Es tracta del projecte d’ampliació d’una aula de segon cicle d’infantil. La nova aula d’infantil se situa a la porxada de planta baixa de l'ala oest del Seminari.

Segons el Reial Decret 132/2010 de 12 de febrer, pel qual es regulen els requisits mínims per als centres que imparteixen el 2n cicle de l’educació infantil, són necessàries tres aules d’infantil per a un centre que imparteixi l’educació infantil, segon cicle. Actualment es disposa ja de dues aules i aquest projecte preveu l’ampliació de la tercera.

S’utilitzaran materials ecològics com el suro per el revestiment del tancament que juntament amb els panells d’OSB-3, els muntants de fusta i l’aïllament tèrmic de cel·lulosa, formen un sistema de construcció en sec, lleuger, reversible, de fàcil i ràpid muntatge i desmuntatge, que no desprenen substàncies tòxiques i són respectuosos amb el medi ambient.

Expérience antérieure et équipe

Som una associació sense ànim de lucre on el seu principal potencial és la qualitat humana i l' experiència vital de tots els seus membres. Intentem reduir costos mitjançant el treball col·laboratiu i solidari a través de comissions.

L’assemblea general de socis és el màxim òrgan de decisió de l’associació de la que mana una junta directiva que vetlla per al bon funcionament i la realització dels objectius proposats. Les mares i els pares formen part de l’associació i col·laboren i assessoren en el manteniment de l’espai i en l’organització de les diverses activitats (cursos, tallers, fires, festes).

L’organització de l’espai educatiu es fonamenta en la responsabilitat compartida entre les famílies i els/les mestres.

Engagement social