SomHEROIES / #SomosHÉROAS

Header image
Voir la Video
Financié le 21 / 12 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 9.562
Minimal
€ 9.120
Optimal
€ 21.700
161 Cofinanceurs

Pour € 10

Agraïment per les teves heroïcitats

Habilitarem un espai al nostre web i una pàgina dins el llibre (en cas que poguem imprimir-lo) per fer menció de totes les persones HEROIES que ens heu donat suport com a agraïment.

> 23 Cofinanceurs

Pour € 15

Punt de llibre Tamaia

Llegir ens dóna eines per ser més fortes, i tenir un útil punt de llibre que, a més, et recordi que som més fortes juntes, està molt bé!

> 14 Cofinanceurs

Pour € 25

Bossa totebag

Una xulíssima bossa perquè passegis el teu feminisme per la city (o per on vulguis).

> 53 Cofinanceurs

Pour € 40

Llibre fruit del primer taller d'escriptura

T'endús a casa una lectura colpidora: el llibre 'Ni príncipes ni perdices', recopilació dels textos de totes les dones participants al primer taller d'escriptura que vam fer a Tamaia fa 10 anys + punt de llibre

> 10 Cofinanceurs

Pour € 50

Història gràfica de Tamaia

T'enviem una recopil.lació del material gràfic elaborat per Tamaia durant els seus 25 anys de vida, junt amb una edició especialment dedicada del cartell #SomHEROIES, en digital.

> 08 Cofinanceurs

Pour € 60

Pack AMIGUES

Si t'emportes tres totebags de cop, et surten més baratets. Córre i digue-li a dues amigues més!!

> 02 Cofinanceurs

Pour € 60

Pack HEROICA

T'emportes la bossa totebag, el llibre 'Ni príncipes ni perdices', i el punt de llibre, perquè puguis llegir allà on et portin les teves lluites.

> 15 Cofinanceurs

Pour € 75

Pack PIN

T'emportes el Pack HEROICA + uns pins genials per posar un toc de feminisme a la teva roba

> 03 Cofinanceurs

Pour € 80

Pack totebag

10 totebags amb el lema 'Front les violències masclistes, sororitat feminista!'... que rulin!

> 01 Cofinanceurs

Pour € 100

Pack especial Contrabandos

8 totebags + 2 llibres 'Ni príncipes ni perdices' reedició 2017 + punts de llibre

> 01 Cofinanceurs

Pour € 100

Pack recolzament feminista

Per qui no vulgui més recompensa que acompanyar i saber de més a prop sobre les dones del grup, us enviarem un powerpoint de seguiment del taller, amb fotos i extractes dels textos.

> 05 Cofinanceurs

Pour € 150

Pack llibreries

Pack suport especial llibreries i centres socials, amb 10 exemplars de 'Ni príncipes ni perdices', per fer córrer les veus de les dones arreu

> 03 Cofinanceurs

Pour € 250

Xerrada sobre prevenció

Per a col.lectius/institucions: Venim al vostre espai a oferir-vos una xerrada sobre prevenció de violència masclista (NOMÉS ÀREA BARCELONA)

> 01 Cofinanceurs

Pour € 400

Taller sobre prevenció

Per a col.lectius/institucions: Venim a impartir al vostre espai un taller de 2 hores en prevenció front la violència masclista, adaptat a l’àmbit de la vostra entitat. (NOMÉS ÀREA BARCELONA)

> 00 Cofinanceurs

Pour € 1.000

Mecenes Tamaia

Per a institucions i entitats de caire social i transformador que vulguin recolzar la lluita contra la violència masclista. El vostre logo serà destacat en un apartat específic al nostre web i rebreu el nostre més sincer agraïment en nom de totes les dones beneficiades. A més, obteniu beneficis fiscals per la vostra donació!

> 01 Cofinanceurs

Fem 25 anys

03 | 11 | 2017
Fem 25 anys

El 25 de novembre d'aquest any complim 25 anys i volem convidar-vos a les activitats de celebració que realitzarem.

Tamaia va néixer l'any 92 amb la creació d'un grup d'ajuda mútua per a dones maltractades. Després vam obrir el grup a altres dones afectades i vam crear un espai d'informació sobre la Violència Familiar. Des de l'any 2006 som cooperativa perquè el cooperativisme comparteix valors del feminisme: igualtat, cooperació, autonomia, compromís.

Les activitats de celebració de l'aniversari es repartiran en 3 dies (20, 22 i 24 de novembre) i pretenen ser un espai on compartir estratègies, metodologies, pràctiques i sabers feministes en el suport a dones que han patit o pateixen violència masclista, tant en un àmbit d'intervenció com institucional o de sororitat.

Podeu inscriure-us aquí: https://goo.gl/forms/Zqw0WyFuQOtIzdJv1

Aquí teniu el programa definitiu: https://drive.google.com/file/d/1SylC2n74VTjXVcxb94-Jq7LX5qy1kgbG/view

Us convidem també a recolzar-nos amb una aportació al nostre Goteo per seguir celebrant molts més anys que continuem juntes en les lluites feministes. És tan senzill com escollir la recompensa que desitgeu a canvi, a la columna dreta d'aquesta mateixa pàgina.

Commentaires

Inicia sesión para dejar un comentario