'Ajuda als Refugiats: Apadrina una Butaca'

Header image
Voir la Video
Financié le 01 / 01 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
$ 6,595
Minimal
$ 5,428
Optimal
$ 13,156
156 Cofinanceurs
 • Pour $ 22

  Agraïment públic 20

  Publicació del teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle

  > 67 Cofinanceurs
 • Pour $ 54

  Reconeixement i enviament del text de "KALIMAT" (arxiu en pdf)

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)". A més, sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle.

  > 31 Cofinanceurs
 • Pour $ 76

  Reconeixement, enviament de "KALIMAT" (arxiu en pdf) i entrega d'una bossa commemorativa de l'acte.

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramyhtádes als crèdits de l'espectacle i a més et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, a recollir el mateix dia de l'espectacle.

  > 09 Cofinanceurs
 • Pour $ 109

  Reconeixement, enviament "KALIMAT" (arxiu pdf), bossa commemorativa i llibre "Advocats combatius, obrers rebels"

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte i també el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte). A recollir el mateix dia de l'espectacle.

  > 04 Cofinanceurs
 • Pour $ 217

  RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 2 ENTRADES CONCERT DE PAU DE NUT

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i també 2 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

  > 01 Cofinanceurs
 • Pour $ 543

  RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 4 ENTRADES CONCERT PAU DE NUT

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte) i 4 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour $ 1,086

  Representació exclusiva de WOMAN SPACE + col·loqui i visibilitat.RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència.
  A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour $ 2,171

  Concert + Representació exclusiva de Woman Space i col·loqui. RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem un concert de l'artista Pau de Nut i una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència. A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

  > 00 Cofinanceurs

À propos du projet

KALIMAT (paraules) és una iniciativa en forma d'espectacle per sensibilitzar sobre la problemàtica dels refugiats desatesos als camps de Grècia i obtenir fons per millorar les seves condicions de vida aquest hivern. A càrrec de Projecte Paramythádes.

Budget Tâche Minimal Optimal
DONATIU AUTORS I AUTORES DELS TEXTOS (Refugiats de Nea Kavala)
Donatiu econòmic a la comunitat de Nea Kavala, autors i autores dels textos en els que estan basats l'obra de KALIMAT (paraules).
$ 5,428
ASSEGURANÇA
Contractació d'una assegurança d'accidents per al voluntariat
$ 434
DONATIU AUTORS I AUTORES DELS TEXTOS (Refugiats de Nea Kavala)
Donatiu econòmic a la comunitat de Nea Kavala, autors i autores dels textos en els que estan basats l'obra de KALIMAT (paraules). Un cop aconseguits els primers 5.000 € imprescindibles, volem arribar al total de 10.000 € per enviar-los íntegrament a Nea Kavala.
$ 5,428
Budget Infrastructure Minimal Optimal
Viatges
Bitllets d'avió de l'equip que va desenvolupar el taller d'escriptura per generar els textos de KALIMAT amb els refugiats i refugiades de Nea Kavala.
$ 543
ALLOTJAMENT
Allotjament de l'equip que va desenvolupar el taller d'escriptura per generar els textos de KALIMAT amb els refugiats i refugiades de Nea Kavala.
$ 456
Budget Matériel Minimal Optimal
MATERIAL
Material divers per a la producció: atrezzo, fungibles, etc.
$ 868
Total $ 5,428 $ 13,156
Indispensable
Optionnel

Informations générales

"KALIMAT (paraules)" és el relat en primera persona dels refugiats del camp de Nea Kavala, al nord de Grècia. Aquest espectacle, en forma de lectura dramatitzada, amb dramatúrgia i direcció d’Helena Tornero, es presentarà en una única funció el 20 de desembre de 2016 a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya i també es podrà veure en streaming.

L'objectiu d'aquesta escenificació és donar veu als refugiats, testimoniar la seva problemàtica, teixir ponts culturals per esborrar prejudicis i, molt especialment, RECAPTAR FONS PER PODER FER UN DONATIU als refugiats del citat camp i millorar les seves condicions de vida aquest hivern, afrontant així una necessitat immediata, i capacitant-los de recursos materials que en la mesura del possible els permetin allunyar-se de les situacions de risc a les que estan exposats.

"KALIMAT (paraules)" ​és una proposta que neix de l’experiència de l’equip del Projecte Paramythádes durant la seva activitat com a voluntaris oferint actuacions i tallers de teatre, dansa, ioga i música durant l’agost de 2016 al citat camp de refugiats. Paramythàdes és un projecte de suport a les persones refugiades que utilitza disciplines artístiques i creatives per tal de millorar les condicions de vida d’aquells i aquelles que s’han vist obligats a deixar la seva terra.

Durant la nostra estada aquest agost vam prendre més consciència que mai de l'estat de deteriorament i abandó que pateixen aquests refugiats, que porten deu mesos atrapats a Grècia i als quals encara els queda un llarg camí per solucionar la seva situació degut a les dificultats que imposa la Comunitat Internacional. Privats del dret a treballar (s'han canviat les lleis recentment per tal que no puguin fer-ho) i empobrits a causa de l'abús de les màfies durant el trajecte que han hagut de fer per escapar de la guerra, amb situacions familiars desestructurades, s'han quedat en una situació totalment vulnerable i dependent.

L'alimentació que els estan subministrant als camps és molt pobre i absolutament insuficient a nivell nutritiu, especialment pels nens. L'assistència sanitària és totalment precària, de la mateixa manera que ho és l'escolarització. Però amb l'arribada del fred, les condicions amb les que hi viuen s'estan endurint encara més, la higiène és deplorable, arriben notícies de que els nens no poden dormir pel fred, cada cop hi ha més gent malalta i ni tan sols tenen electricitat al camp ni possibilitat d'una dutxa calenta.

En aquest sentit creiem que és necessari que tots aquells que indigna aquesta situació ens mobilitzem per fer-los sentir que no els oblidem i que poden comptar amb nosaltres. És per això que hem creat "KALIMAT (paraules)" i és per això que et demanem la teva col·laboració.

KALIMAT vol dir ‘paraules’ en àrab i estem convençuts que les paraules i el teatre poden curar.

Fés el teu donatiu. Tots els donatius es faran arribar als refugiats del camp de Nea Kavala. Un cop fet el donatiu pots reservar, si encara no ho has fet, la teva entrada per l'acte al Teatre Nacional clicant aquest enllaç: https://www.tnc.cat/ca/kalimat "

Caractéristiques principales

Fases del projecte:

-Recollida de material dramatúrgic a Grècia.

Durant el mes d'Octubre, part de l'èquip de Paramythádes s'ha desplaçat al camp de Nea Kavala per realitzar un taller d'escriptura amb les persones refugiades. Els objectius plantejats dins d'aquest taller són complementaris: d'una banda l'escriptura com a recollida de testimonis i d'una altra banda l'escriptura com a eina terapeútica.

-Dramatúrgia a Barcelona

Un cop recollits els escrits dels testimonis s'ha procedit a la traducció, tria i
ordenació des del punt de vista dramatúrgic per tal de configurar l’estructura de
l’espectacle.

 • Procés d'assaig i escenificació:

Un cop acabada la primera versió del text, es treballa amb l’equip artístic per
tal de dissenyar el projecte d’escenificació i facilitar tot el procés: producció, espai sonor,
disseny de llums, escenografia, vestuari, assaigs, etcètera.

Aquesta fase culmina amb la representació o exhibició pública de l’espectacle.

img-3460-1-.jpg

Pourquoi est-ce important

Els destinataris d'aquest projecte són persones que porten molt de temps patint l’abandó i la indiferència de les autoritats i per tant el primer que necessiten tot sovint és ser escoltats i reconeguts.

Amb "KALIMAT" volem:

-Incidir en el teixit social de la comunitat de refugiats mitjançant l’acompanyament i propiciant canals d’expressió que reportin comfort anímic i emocional.

 • Testimoniar la problemàtica i denunciar el tracte deslleial que aquestes persones estan rebent per part de la comunitat internacional.

 • Teixir un pont entre comunitats per tal de disminuir els prejudicis, la desinformació i la hostilitat vers la diferència.

 • Donar a conèixer i apreciar la cultura dels refugiats, afavorint el contacte entre diverses formes de pensament, com a forma d’enriquiment propi.

Un dels objectius principals del Projecte Paramythádes als camps de refugiats de Grècia el passat agost va ser oferir una "formació per a formadors", per a persones refugiades i voluntaris de llarg termini que poguessin donar continuïtat a les activitats de teatre i de dansa un cop no hi fóssim. Amb aquesta idea vam realitzar un taller per tal de deixar eines suficients a aquells refugiats i voluntaris amb capacitats i motivació per fer-se'n càrrec.

Fruit d'aquest taller va sorgir la iniciativa per part seva de formar una companyia de teatre estable (Escosirak) dins del camp. Durant la nostra estada vam acompanyar-los en la creació i escenificació d'un espectacle i posteriorment la companyia n'ha realitzat tres més en dos mesos. Això ens parla de la seva necessitat i motivació.

Ens vam adonar que tenen una gran necessitat d'explicar la seva situació al món, necessiten que les seves paraules, realitats i vivències puguin arribar sense les censures dels nostres mitjans de comunicació. Amb "KALIMAT (paraules)" pretenem donar-los aquest espai.

img-3230.jpg

Objectifs de la campagne de crowdfunding

El principal objectiu és retribuir econòmicament els refugiats del camp de Nea Kavala, especialment els participants del projecte, dignificant la seva tasca i contribuïnt a una millora de la seva qualitat de vida.

L’objectiu del Projecte Paramythades és acompanyar els més vulnerables, especialment dones, nens i adolescents, propiciant que puguin trobar canals d’expressió, comfort anímic i emocional, i també recursos materials que en la mesura del possible els permetin allunyar-se de les situacions de risc a les que estan exposats.

img-7718.jpg

Expérience antérieure et équipe

Equip sobre el terreny

Lola Armadàs (Sabadell, 1978) – Llicenciada en Humanitats i Postgrau en gestió i producció d’esdeveniments culturals i espectacles. Del 2006 al 2014 ha treballat a la Universitat Ramon Llull com a responsable de diferents projectes de gestió cultural (Universitat d’Estiu, activitats culturals, Consell d’Estudiants i Cooperació). Vinculada al món del teatre i de la dansa des de ben petita, és membre fundador de Coincidències. Actualment, a banda de la direcció dels Terrats en Cultura, desenvolupa tasques de gestió cultural (direcció artística, comunicació, producció) i docència, dins l’àmbit de les arts escèniques a diferents entitats. Parla català, castellà, anglès i grec.

Pau de Nut (Barcelona, 1977) – Pau de Nut és músic, cantant, compositor, actor i titellaire. Actualment porta més de deu anys fent gira amb “Conciertoencanto”, un espectacle de creació pròpia que barreja les seves facetes de cantant, actor i violoncel·lista presentat entre d’altres escenaris al Corral de Comedias de Alcalá de Henares. A més de col·laborar amb d’altres companyies teatrals com TeatrodeCerca, ha actuat sota la direcció de Joaquín Hinojosa a l’espectacle “Voces póstumas” produït pel Teatro de la Abadía, amb Tonino Guitián a “La Doña” i amb Ghetto 13-26 a “Se prohibe mirar el césped” (Premio Estación Norte TAC 2014). Ha dirigit “Mi relación con la comida” d’Angèlica Liddel, amb qui va col·laborar a “La casa de la Fuerza” (Premi Sebastià Gasch, 2011 i Premio Nacional de Literatura Dramática 2012). Parla català, castellà, anglès, francès i grec.

Marc Pujol (Barcelona, 1977) – Format en arts escèniques (interpretació, cant, dansa, clown, circ) a l’Estudi Nancy Tuñón, la Scuola Int. dell’Attore Comico, l’Escola Memory, l’Escola Rogelio Rivel i el Centre de dansa AREA, entre d’altres. Becat pel Dept. de Cultura desenvolupa una recerca en les arts tradicionals de l’Índia i el Teatre de les Fonts de J.Grotowski, especialitzant-se en teatre-dansa Kathakali, ioga Iyengar i art marcial Kalaripayyattu. Treballa com a actor amb companyies com Comediants, Dei Furbi, Dagoll Dagom, Obskené o el LivingTheatre. Ha impartit seminaris a l’Escola Aules, la Universitat Ramon Llull, la Universitat de Valladolid i dins els projectes Lucy/Daphne de la Unió Europea per a la resolució de conflictes a través del teatre. Parla català, castellà, italià, anglès.

Alicia G. Reyero (Burgos, 1982) – Actriu i directora, porta aplicant les arts escèniques en contextos d’exclusió social durant més de 12 anys. Inicia els seus estudis d’interpretació a les escoles Pa’tothom, Aules. Completa la seva formació amb Andrés Lima, la cia. Philippe Genty, Alfredo Sanzol, Roy Hart Theatre, Paco Zarzoso, entre d’altres. En dansa amb Mercedes Boronat, Pau Aràn (cia. Pina Bausch), Jordi Cortés. Es forma en Teatre de l’Oprimit amb Julián Boal, Barbara Santos, Hector Aristizábal.
Becada pel CoNCA (Consell nacional de la cultura i les arts) amb el projecte de recerca de la violència mitjançant el gest “Human Soul”. Ha format les companyies Impacta Teatre, Colectivo Amoro. Treballa amb la compañía Transformas al Centre Penitenciari de Quatre Camins com a formadora de teatre físic. Imparteix tallers de teatre a adolescents en risc d’exclusió social a través de la Diputació de Barcelona, a grups de dones del PIAD, i a professionals interessats en aquesta eina (Aadpc, CRAES, terapeutes, treballadors socials). Co-fundadora de la plataforma de Teatre de les Oprimides, amb qui organitza el Festival Internacional juvenil SinTelón. Parla castellà, català i anglès.

Manar Taljo (Barcelona, 1987) – Graduada en Art Dramàtic el 2012 pel Col·legi del Teatre de Barcelona, amb estudis addicionals a Eòlia, El Galliner (Girona) i Moveo (Tècnica Decroux). Ha treballat en diferents projectes teatrals i audiovisuals amb Pere Farran, Jordi Prat i Coll, Marc Angelet, Oscar Valsecchi i Valentina Temussi, entre d’altres. Parla castellà i català, anglès (alt), francès (mig) i àrab ( baix). La manar és la nostra voluntària més jove. El seu pare és siri, i això ens pot ser molt útil a nivell d’idioma i a nivell de coneixement d’alguns aspectes de la seva cultura.

Helena Tornero (Figueres, 1973) – Diplomada en turisme per la UdG i llicenciada en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre va viure i treballar a Alemanya, Bèlgica, Anglaterra, Rússia i a bord d’un vaixell de creuers abans de dedicar-se al teatre, primer com a actriu i cantant i desprès com a dramaturga i directora. Alguns dels seus treballs són: Submergir-se en l’aigua (Premi SGAE 2007), Apatxes (Premi de Teatre 14 d’Abril 2009), Sots l’ombra d’un bell arbre (Portugal 2012), No parlis amb estranys (TNC 2013), Love &fascism (F.T. Istambul 2014), DisPLACE (Musiktheatertage Viena 2015), Vingt-troisavrilmille-six-cent-seize (Ginebra 2016), Una conferència ballada (Mercat de les flors, 2016) i Fascinación (Premio de Teatro Lope de Vega 2015). Professora de teoria del teatre i escriptura, també ha fet tallers de creació teatral amb adolescents i adults a Catalunya i a l’estranger. Parla català, castellà, anglès, francès, alemany, italià i una mica de rus.

Equip d’assessorament i direcció

Hem tingut la sort de comptar amb la complicitat i l’ajuda de grans professionals de les arts escèniques amb una àmplia trajectòria que s’han ofert voluntàriament per tal d’ajudar a que aquest projecte tirés endavant. D’una banda oferint el seu assessorament i col·laboració a l’hora de dissenyar el projecte. I d’altra banda ens estan dedicant hores d’assaig i de treball per tal d’anar construint el ventall d’actuacions que oferirem amb recursos molt bàsics.

Jorge Picó – (València, 1968) Director, dramaturg, actor, pedagog teatral. Llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de València i en Art Dramàtic per l’ESAD de València i la École Internationale Jacques Lecoq de Paris. És director, autor i actor a la seva companyia Ring de Teatro. Les seves obres s’han vist al Teatre Nacional de Catalunya, Théâtre Rond Point de París, Teatro de la Abadía de Madrid, Mostra de Mim de Sueca, Teatre Lliure, Centro Nacional de las Artes de Méjico, Sala Timbre 4 de Buenos Aires o el Festival Iberoamericano de Bogotá. Entre les seves darreres creacions figuren 30/40 Livingstone amb Sergi López, Cabaret Petrificat amb Escarlata Circus i Barfüss pel JES Theater de Stuttgart.

Victor Rodrigo – (Barcelona ) Ballarí, coreògraf, professor de dansa. El 1985 obté el certificat CAED-Jazz per a l’ensenyament de la dansa-jazz. Format en dansa i teatre musical a Barcelona, Londres i Nova York. Forma part del Grup Estudi Anna Maleras com a ballarí i coreògraf. El 1987 crea Vincles, el seu propi grup de dansa amb el qual ha dirigit i ballat els espectacles Mort a Venècia, Vaig de blues i No, entre d’altres. Coreògraf de la cerimònia d’inauguració dels Jocs Special Olympics (2010,2012 i 2014) i de diversos esdeveniments organitzats pel F.C. Barcelona. També ha treballat com a coreògraf a sèries de televisió com Barcelona, ciutat neutral (TV3, 2010) i Una carta para Evita (TVE, 2012) i a espectacles teatrals Carmela, Lili, Amanda (2011). Director i coreògraf de l’espectacle Aires en moviment (Buenos Aires, 2013). Actualment dirigeix la Formació Professional de dansa-jazz i la companyia pre-professional de dansa-jazz de l’Escola Luthier de Dansa (Barcelona). Professor convidat com a especialista en dansa-jazz a l’Institut del Teatre de Barcelona, a la Universitat Autònoma de Barcelona i a ESART.

Ester Nadal – (Andorra, 1969) Directora, actriu i pedagoga teatral. Diplomada per l’Escola Internacional de Teatre Jacques Lecoq de París, també va cursar estudis a l’Institut del Teatre de Barcelona i al Col·legi del Teatre de Barcelona, on actualment dona classes. Del 2007 al 2012 va exercir el càrrec de Directora Artística de l’Escena Nacional d’Andorra. Ha treballat com a actriu amb: Jordi Mesalles (Residuals-Alfons IV), Calixto Bieito (Kasimir i Karolina), Yvette Vigatà (Quatre dones i el sol i Invents a dues veus) i Joan Ollé (La isla del tesoro). Com a ajudant de direcció ha treballat amb Jordi Mesalles (En la solitud dels camps de cotó), Calixto Bieito (L’Amfitrió), Georges Lavaudant (Començaments sense fi i Coriolà al TNC i Panorama des del pont al Romea), Xavier Albertí (L’home del teatre) al Teatre Lliure i amb Joan Ollé (Coral Romput, Soldados de Salamina, L’illa del tresor i La plaça del diamant entre d’altres). Alguns dels seus treballs com a directora són: Un tramvia anomenat desig amb Pepa Plana i Badomies o moviments musicats de cinc faules de La Fontaine amb Alba Sarraute i Sergi Claret (Escena Nacional d’Andorra). També ha posat en escena textos d’autors com Alfred Jarry, Roald Dahl, Natacha de Pontcharra, William Shakespeare, etc. Els seus espectacles s’han pogut veure a Andorra, Barcelona, Madrid i França.

Mónica Samit – (Barcelona, 1972) Cantant, compositora, directora musical i professora de cant. A més d’una llarga experiència com a professora de veu i cant, Mónica Samit treballa fent composicions, arranjaments i direcció musical tan per a temes propis com per a espectacles teatrals: No parlis amb estranys (TNC, 2013), Delikatessen Concert (Círcol Maldà, 2014), Dibi Dubi Dubà per a la Cia. Inspira Teatre (Mostra d’Igualada, 2016), F.52 – Balla com si no et veiés ningú (Cia. Dansa Jazz Luthier, 2015) Run like a girl (Teatre Eòlia, 2016). Com a cantant treballa a diverses formacions, com ara al quartet vocal femení a capella Delikatessen, a la banda de soul de la cantant LEILA entre d’altres. També és la veu solista del grup CALMO.

Equip de Comunicació

Manu Croissier (Barcelona, 1971). Creatiu publicitari amb vocació artística, comença la seva carrera professional a Madrid treballant per a la multinacional Tapsa / Y&R. A Barcelona treballa se centra en la creació d’esdeveniments per a grans marques. Posteriorment, col·labora a agències de publicitat locals amb projecció internacional, fins a ser Director Creatiu Executiu. Les seves campanyes han estat reconegudes amb més de 100 premis en festivals de tot el món. Va estudiar art a Central Saint Martins de Londres, actualment treballa com a creatiu publicitari freelance i dedica el seu temps lliure a desenvolupar diferents projectes artístics i culturals.

Isaias Fanlo (Lleida, 1980) és llicenciat en Humanitats, en Teoria de Literatura i Literatura Comparada i té el postgrau en Gestió d’Empreses i Plataformes Culturals. Ha combinat les seves tasques com a gestor amb la feina d’escriptor (El llibre rosa, 2004), traductor i periodista, a més de fotògraf. Ha treballat per institucions tan diverses com la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt, el MACBA o el Fons Monetari Internacional. En l’àmbit de la gestió cultural, va ser un dels responsables de la campanya dels EuroGames 2008 amb el lema “Come South, Play With Us” i ha treballat vuit anys al Teatre Nacional de Catalunya, com a coordinador de publicacions, exposicions i continguts entorn de la programació teatral. Actualment és doctorand becat per la Universitat de Chicago, que combina amb la direcció del projecte Terrats en Cultura, de l’associació Coincidències, de la qual n’és membre fundador.

Maria Fernández (Vilassar de Mar, 1983)- Llicenciada en Publicitat i RRPP, i Postgrau en gestió i producció d’esdeveniments culturals i espectacles. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat en diferents agències de publicitat (nacionals i internacionals), com a Directora de Comptes amb estratègia de comunicació de les marques. Des de 2015 és RRPP i comunicació a In-Edit, amb el Festival Beefeater In-Edit de documental musical i Festival Moritz Feed Dog de moda. En gestió cultural ha col·laborat amb diferents entitats com Festival Escena Poblenou o Enderrock. Altament vinculada al món artístic,ha cursat estudis d’interpretació en Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava i Estudi Nancy Tuñón y Jordi Olivé (entre d’altres), i ha participat en projectes teatrals com a actriu a nivell amateur.

Guillem Pacheco (Barcelona, 1981). Fotògraf, guionista i director. Estudia direcció cinematogràfica (CECC, 2005) i Humanitats (UOC, 2007). Comença la seva activitat amb alguns curtmetratges: Cultura fast food, va ser finalista del DiBa Express 2009. Cofundador de Shasta Produccions SL, estudi de gravació, productora musical i audiovisual, on reforça la seva tasca com a creador de continguts audiovisuals per a músics i empreses. Pell fina i Teletumàcat són els seus darrers treballs com a director. El suport a la cultura és un tret fonamental de Shasta Produccions, més enllà de la col·laboració iniciada el 2015 amb Coincidències i Terrats en cultura, col·laboren amb l’Editorial Comanegra (2013), amb el Festival Acròbates (2015) i amb el Let’s festival (2016).

img-1106.jpg

Engagement social