RECEPTES AMB SENTITS & SENTIMENTS D'AVIS

Header image
Voir la Video
 • Location Igualada, Igualada, Espanya
Financié le 30 / 08 / 2019
Cofinancé!
Accumulé
£ 1,701
Minimal
£ 1,684
Optimal
£ 2,947
14 Cofinanceurs
 • Pour £ 17

  AGRAIMENT EN LA WEB

  EN LA WEB DEL CONSORCI SOCIOSANITARI D'IGUALADA MENCIONAREM LES PERSONES PARTICIPANTS EN EL PROJECTE

  > 06 Cofinanceurs
 • Pour £ 42

  ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

  PODRAN VENIR A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

  > 03 Cofinanceurs
 • Pour £ 84

  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE + VISITA AL NOSTRE CENTRE PER VEURE EXPOSICIÓ + LLIBRE

  PODRÀN VENIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL LLIBRE I VISITAR EL NOSTRE CENTRE PER VEURE L'EXPOSICIÓ MÉS REGAL DEL LLIBRE.

  > 03 Cofinanceurs
 • Pour £ 168

  ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE + LLIBRE + ÀPAT PER DOS PERSONES

  PODRÀN VENIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL LLIBRE I VISITAR EL NOSTRE CENTRE PER VEURE L'EXPOSICIÓ MÉS REGAL DEL LLIBRE I INVITACIÓ A UN ÀPAT PER DOS PERSONES AL RESTAULRANT DEL VIUB2 " SET LLUNES " O EL RESTAURANT VIUB " EL BOLET ".

  > 07 Cofinanceurs

À propos du projet

CUINANT AMB EL COR , AMB TRADICIÓ, A FOC LENT LES RECEPTES DELS NOSTRES AVIS QUE AMB AMOR ENS HAN DONAT UN TROSSET D’HISTÒRIA PERSONAL

Budget Matériel Minimal Optimal
MAQUETACIÓ I IMPRESSIÓ
MAQUETAR EL LLIBRE I IMPRESSIÓ 500 UNITATS
£ 1,684
MATERIA PRIMA
INGREDIENTS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA
£ 421
Budget Infrastructure Minimal Optimal
EQUIPAMENT CUINA
APARELLS NECESSÀRIS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA I LA MATERIA PRIMA
£ 842
Total £ 1,684 £ 2,947
Indispensable
Optionnel

Informations générales

El Consorci Sociosanitari d’Igualada estem portant a terme el projecte d’un llibre de receptes de cuina, amb els avis i àvies dels nostres centres.
Estem buscant patrocinadors, per poder fer la impressió del llibre de receptes comptant amb la col•laboració del XEF DAVID ANDRÉS que és qui ens farà el próleg i l'escola D'ART GASPAR CAMPS ens farà l'edició i la maquetació del llibre.
Invitem a col.laborar en una donació econòmica que considereu oportuna per tal de que aquest projecte de caire social i humanista es pugui dur a terme amb l’ajut de tots.
Es una oportunitat per formar part de l’objectiu d’ajudar i dignificar la vida de les persones grans residents als centres del CSSI i d’aquells usuaris dels diferents Centres de Dia i Hospital de Dia en fase inicial d’Alzheimer.
Un projecte que desperta els sentits adormits dels nostres avis, un projecte solidari amb la gent gran.

Caractéristiques principales

És un projecte social, on es pretent provocar un estímul de la memòria i conectar amb els records viscuts, mitjançant els sentits de l'olfacte, gust, ja que la familia i els amics, en entorns socials, està estretament lligada amb la memòria i l'entitat personal. Suposant un el.licient i estímul pels avis i avies que treballen en el projecte afavorint i documentant en la riquesa gastronómica i tradicional de les persones grans i un vincle generacional amb els voluntàris que participen.

explicacio.png

Pourquoi est-ce important

El motiu ha esdevingut d'una experiència personal ja que la impulsora d'aquest projecte la seva mare pateix la malatia d'alzheimer avançada, i va veure que mitjançant els olors dels plats que acostumava a cuinar li recordava moments viscuts.
La motivació radica d'establir un fil consuctor entre les experiències culinàries viscudes en l'ambit personal i familiar conectant els records d'aquestes vivències amb els sentits, provocant un estímul de la memòria.
Va desinat als nostres avis fent un atribut i reconeixement a les persones que amb tanta estima i paciència estàn sent particeps entregant un trosset d'història personal.
Amb aquest llibre es pretent donar vida i memòria al passat i agraïr-los tanta dedicació tradició i bon gust.

explicacio-1.png

Expérience antérieure et équipe

En aquest projecte han participat cinc centres del Consorci Sociosanitari d'Igualada ( Centre de dia Mar i Cel, Centre de dia Montserrat, Hospital de dia Sant Jordi, Centre de dia Pare Vilaseca i Residència Pare Vilaseca).
Es fa un treball previ en els tallers de memòria amb psicòlegs, educadors Socials, Dietista, integradores socials ... on es porta a terme tot el treballs de documentació per posteriorment extreure la recepta i poder realitzar-la en els taller de cuina on són els mateixos avis que realitzen integrament la seva recepte, i així van recordant anécdotes i moments de la seva vida personal.

Engagement social