Rehabilitació de La Barraca d'en Xicola

Header image
Voir la Video
Financié le 08 / 01 / 2016
Cofinancé!
Accumulé
€ 6.904
Minimal
€ 6.050
Optimal
€ 15.500
68 Cofinanceurs

Pour € 15

Crèdits

Farem un vídeo resum dels treballs realitzats i anomenarem els col·laboradors que han fet possible aquest viatge. El vídeo es penjarà a la nostra web i al facebook.

> 32 Cofinanceurs

Pour € 50

Samarreta del projecte

Samarreta dissenyada pels xiquets i xiquetes del projecte. + reconeixement en el vídeo.

> 06 Cofinanceurs

Pour € 100

Caixa de Fusta Decorativa

Un dels regals que ens hem trobat a l'interior de la casa són unes quantes caixes de fusta per a les pomes que es recollien de les 2Ha de terreny. Són unes caixes que poden servir per guardar-hi coses, per traslladar coses, decoratives com a estanteríes,... Amb els nens i nenes del projecte les restaurarem i les deixarem precioses per usar-les a l'espai i regalar-les a col·laborador@s. + reconeixement en el vídeo.

> 08 Cofinanceurs

Pour € 150

CD/DVD amb material didàctic sobre pedagogia i bioconstrucció

CD's amb material didàctic. Tant de pedagogia com de bioconstrucció. + reconeixement en el vídeo.

> 01 Cofinanceurs

Pour € 250

Plaça per a la participació en un taller de bioconstrucció

Oferim la possibilitat d'assistir gratuïtament a un taller dels que es faran a l'espai d'alguna de les tècniques de bioconstrucció: construcció d'un vàter sec, construcció de coberta verda, construcció d'una petita casa amb bales de palla, construcció d'estufa de fang d'inèrcia tèrmica, adaptació de l'espai exterior amb criteris de permacultura. + reconeixement en el vídeo.

> 00 Cofinanceurs

Pour € 350

Plaça per a la participació en un taller de bioconstrucció + massatge terapèutic

Assistència gratuïta a un taller de bioconstrucció i oferiment d'un massatge terapèutic realitzat per una professional. + reconeixement en el vídeo.

> 00 Cofinanceurs

Inauguració Nou Espai de l'Oreneta

25 | 02 | 2016
Inauguració Nou Espai de l'Oreneta

Benvolgudes i benvolguts,

des del projecte educatiu l'Oreneta

us volem agraïr que gràcies a les vostres col·laboracions avui siguem on som i tenim del goig de convidar-vos a la Inauguració del nou emplaçament, al costat d'Arbúcies, enmig del bosc, la Barraca d'en Xicola.

 

El projecte de l'Oreneta va nàxier fa set anys, amb els nostres fills als nostres ventres. Des de llavors moltes assemblees, moltes hores d'escolta i diàleg, molt d'aprenentatge amb els nostres fills i filles, molta re-evolució, molts qüestionaments, moltes hores de joc, molts canvis i... nous temps.

 

Després d'estar aquests anys en el bellmig del poble, per fi podem tenir l'espai en la Mare natura, amb qui ens afillem i de qui aprenem. 

 

Des d'aquesta nova etapa que emprenem, és que us convidem al matí de Portes Obertes i Jornada d'Inauguració que tindrà lloc el 12 de març a partir de les 11h. Farem la presentació pedagògica del projecte i tot seguit jornada de celebració, encontre i activitats diverses per a seguir trenant la vida, la presència i l'alegria d'aquest viatge i aquest temps de canvis per a tots plegats.

 

Si tens ganes de conèixer el projecte, estarem encantades de compartir, i si vols quedar-te a passar el dia amb els xics i xiques, reserva el teu plat!!

 

Per a tots aquells que vingueu, donarem les recompenses que vau demanar. Als qui no pugueu venir, us les farem arribar.

 

Fins aviat,

mares i pares de l'Oreneta

Commentaires

Inicia sesión para dejar un comentario