Header image
Voir la Video
Financié le 16 / 07 / 2016
Cofinancé!
Accumulé
€ 12.945
Minimal
€ 11.050
Optimal
€ 14.500
114 Cofinanceurs
 • Pour € 20

  TERRA

  El teu nom apareixerà en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 27 Cofinanceurs
 • Pour € 40

  LLAVOR

  Seràs convidat/ada a la presentació oficial. El teu nom apareixerà, en un espai destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 35 Cofinanceurs
 • Pour € 100

  planter

  Rebràs 1 entrada (x a 2 persones) per un dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat) . Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom apareixerà, en un espai més destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 25 Cofinanceurs
 • Pour € 300

  arbre

  Aquesta generosa aportació rebrà una nit (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 3 entrades (x a 2 persones) per a 3 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 08 Cofinanceurs
 • Pour € 500

  Bosc

  Aquesta generosa aportació rebrà dues nits (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 5 entrades (x a 2 persones) per a 5 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt i molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

  > 01 Cofinanceurs

114 Cofinanceurs

0 collaborators

Show donors

Carme Baqué

Sponsor
Donation
€ 100
Support message:
Espero que aconseguiu el vostre objectiu
Anonyme

Anonyme

Pionner
Donation
€ 2.000
Anonyme

Anonyme

Abonné/e
Donation
€ 1.000
Anonyme

Anonyme

Pionner
Donation
€ 1.000
Donation
€ 20
Anonyme

Anonyme

Sponsor
Donation
€ 100
Donation
€ 40
Donation
€ 40
Anonyme

Anonyme

Donation
€ 20
Donation
€ 40
Donation
€ 40
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 30
Donation
€ 20

Messages

Hace 8 années
Difusió!: Si creus en l'educació en les arts, coneixes algú interessat/da o senzillament et motiva el que fem, t'agrairem infinitament que comparteixis la campanya i el projecte entre la teva gent i a les teves xarxes socials. Moltes gràcies!