'City for sale'

 • Location Barcelona, España
Financié le 04 / 07 / 2018
Cofinancé!
Accumulé
€ 8.613
Minimal
€ 4.782
Optimal
€ 7.871
156 Cofinanceurs
 • Pour € 10

  Agraïment

  El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

  > 32 Cofinanceurs
 • Pour € 18

  Visionament en lína

  1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

  > 34 Cofinanceurs
 • Pour € 35

  Lot marxandatge

  1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

  > 22 Cofinanceurs
 • Pour € 50

  DVD

  DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 24 Cofinanceurs
 • Pour € 80

  Invitació a la preestrena

  Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 09 Cofinanceurs
 • Pour € 100

  Invitació amb llibre

  Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 14 Cofinanceurs
 • Pour € 250

  Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

  Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 03 Cofinanceurs
 • Pour € 600

  Productor/a associat/da

  Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

  > 03 Cofinanceurs

156 Cofinanceurs

0 collaborators

Show donors

Donation
€ 18
Donation
€ 50

Lramisa

Sponsor
Donation
€ 35
Donation
€ 50
Anonyme

Anonyme

Donation
€ 18
Donation
€ 35
Anonyme

Anonyme

Donation
€ 10
Donation
€ 35
Donation
€ 10

Rosa Mª Pretus

Sponsor
Donation
€ 50
Donation
€ 80
Support message:
Donar suport a projectes com aquest que sumen esforços en la defensa dels drets socials.Val la pena!!!! Si no som nosaltres qui ho farà. Tots sumem!!!!

Mireia Torralba

Sponsor
Donation
€ 80
Support message:
Espero que el proyecto salga adelante, ¡felicidades por la iniciativa!
Donation
€ 35
Support message:
Apa ja esta que vagi be

Carlosramiro

Sponsor
Donation
€ 1

Laura Soler

Sponsor
Donation
€ 100