Construïm entre tots i totes el nou local pel CAU!

San Feliú de Llobregat, España
Financié le 27 / 12 / 2018
Cofinancé!
Accumulé
€ 5.393
Minimal
€ 2.500
Optimal
€ 4.500
78 Cofinanceurs
Pour € 10
Punt de llibre fet a mà per nens i nenes de Castors i Llúdrigues!

Obsequi d'agraïment, punt de llibre fet a mà per nens i nenes de 6-8 anys.

> 11 Cofinanceurs
Pour € 20
Punt de llibre dels Llops i Daines! ¡Punto de libro! dels Llops i Daines!

Obsequi d'agraïment, punt de llibre fet a mà per nens i nenes de 8-10 anys.

> 09 Cofinanceurs
Pour € 35
Porta espelmes dels Teixons i Mosteles!

Obsequi d'agraïment, porta espelmes fet a mà per nens i nenes de 10 - 12 anys.

> 04 Cofinanceurs
Pour € 50
Porta espelmes dels Rangers i Noies Guia!

Obsequi d'agraïment, porta espelmes fet a mà per nens i nenes de 12 - 14 anys.

> 08 Cofinanceurs
Pour € 75
Clauer dels Pioners i Caravel·les!

Obsequi d'agraïment, clauer fet a mà per a joves de 14-16 anys.

> 00 Cofinanceurs
Pour € 100
Punt de llibre dels Castors i Llúdrigues! + Porta veles dels Teixons i Mosteles! + Clauer dels Truc i les Trucaires

Obsequi d'agraïment, punt de llibre fet a mà per nens i nenes de 6-8 anys.
Obsequi d'agraïment, porta espelmes fet a mà per nens i nenes de 10-12 anys.
Obsequi d'agraïment, clauer realitzat per nens/es de 16 - 18 anys

> 06 Cofinanceurs
Pour € 200
Punt de llibre dels Llops i Daines! + Porta veles dels Rangers i Noies Guia! + Iman de l'equip de famílies! ¡Llavero!

Obsequi d'agraïment, punt de llibre fet a mà per nens i nenes de 8-10 anys.
Obsequi d'agraïment, porta espelmes fet a mà per nens i nenes de 6-8 anys.
Obsequi d'agraïment, iman realitzat per l'equip de famílies

> 09 Cofinanceurs

À propos du projet

Entre tots i totes aconseguirem que els infants puguin continuar creixent, aprenent i jugant!
Tche Minimal Optimal
Equipament/Equipamiento
- Equipament WC + Wc segons la normativa de minusvàlits/ Equipamiento del lavabo + lavabo con normativa para minusválidos.
€ 1.000
Aïllament acústic/Aislamiento acústico
- Acondicionament acústic de l'espai / Acondicionamiento acústico del espacio
€ 1.000
Despeses i comissions / Gastos y comisiones
Costos addicionals derivats del Crowfunding de la plataforma i dels costos de comissions bancàries i recompenses / Gastos adicionales derivados de la producción del Crowfunding de la plataforma y gastos de comisiones bancarias en caso de recaudación del óptimo.
€ 500
Revestiments + Mobiliari/ Revestimientos + Mobiliario
- Revestiments de la façana/Revestimientos de la fachada 600€ - Mobiliari Mòduls d'emmagatzematge (Estanteries i armaris) / Mobiliario Módulos de almacenamiento (estanterías y armarios) 1000€ - Mobiliari Cadires i taules/ Mobiliario sillas y mesas 400€
€ 2.000
Total € 2.500 € 4.500
Indispensable
Optionnel

Informations générales

La campanya econòmica és una iniciativa del CAU de Sant Feliu de Llobregat que neix de la necessitat de recaptar diners per a les reformes del nou local/emplaçament. Des de fa més de 50 anys, el CAU de Sant Feliu, ens reunim cada dissabte nens i nenes, nois i noies, caps i quel·les, de manera voluntaria, per aprendre jugant. La nostra missió, la dels caps i quel·les, és educar infants i joves d’entre 6 i 18 anys a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat. Els valors que guien la nostra acció educativa són tals com: el compromís, l’esperit crític, el treball en equip, l’autonomia, el respecte…

Des de fa 50 anys fins ara estàvem realitzant aquesta tasca educativa en uns locals cedits per l’Església de Sant Feliu de Llobregat. Ara l’Església necessita aquest terreny per dur-hi a terme altres activitats pròpies. Així doncs, des del 2013 hem estat treballant amb l’ajuntament, l’església i altres, possibles solucions. Al 2016 vam visitar un possible local (l’antic sindicat de Pagesos) i a partir d’aleshores i fins ara hem estat treballant el disseny i un conveni amb l’Ajuntament, el sindicat de pagesos i nosaltres per arribar a un acord. Ara un cop firmat aquest conveni, necessitem ajuda econòmica per poder adequar l’espai a les nostres necessitats educatives.

Caractéristiques principales

Aquests diners seran només una petita part de la gran quantitat de diners que preveu el pressupost de les obres ja que el conjunt de les obres implica 147.000€. Amb l’acord entre l’ajuntament, l’església i l’agrupament vam arribar a una distribució adaptada a les nostres necessitats i a la nostra realitat de manera que l’ajuntament aportarà 130.000 €, l’església 86.000 € i el CAU 17.000 € de tot aquest import general.

La nostra aportació anirà destinada a cobrir l’últim tram de les obres dels locals. Això implica el mobiliari, la decoració i els acabats interiors, mentre que la resta de diners aniran destinats a la reestructuració i adaptació de l’espai per a que pugui ser un espai d’ús educatiu amb infants.

Pourquoi est-ce important

El projecte va dirigit a totes aquelles persones i entitats que ens vulguin ajudar amb la reforma del nou espai. Per tal d'aconseguir unes instal·lacions adequades a les necessitats dels nois i noies i a la resta de col·laboradors.
El CAU és un lloc on hi ha cabuda per tothom! grans, petits i menuts! Un espai on es promouen les activitats socials, culturals y educativas amb l'objectiu final de la transformació social.

Expérience antérieure et équipe

Aquest projecte està impulsat principalment per l'equip de locals que hi treballa en tot el procés i el consell actual del CAU. Tanmateix hi col·laboren l'equip de famílies, els ex-participants del CAU, els arquitectes del projecte, l'ajuntament se St Feliu de LLobregat.

Engagement social