Festa Major Alternativa de Sant Boi

Avinguda Maria Girona, 1, Sant Boi de Llobregat, Espanya
Financié le 04 / 05 / 2021
Cofinancé!
Accumulé
€ 2.420
Minimal
€ 1.800
Optimal
€ 2.500
92 Cofinanceurs
Pour € 5
La estranya
 • Col·labora amb la FMA i fes-te sòcia anual de l’Ateneu Santboià
> 03 Cofinanceurs
Pour € 10
La especial
 • Col·labora amb la FMA i com a recompensa obtindràs el carnet anual de sòcia de l’Ateneu + el got de la FMA + 1 xapa
> 31 Cofinanceurs
Pour € 25
La rara
 • Col·labora amb la FMA i com a recompensa obtindràs el carnet anual de sòcia de l’Ateneu + el got de la FMA + 1 xapa + Totebag
> 30 Cofinanceurs
Pour € 40
La peculiar
 • Col·labora amb la FMA i com a recompensa obtindràs el carnet anual de sòcia de l’Ateneu + el got de la FMA + 1 xapa + Totebag + colecció de postals amb els dissenys dels cartells significatius de la FMA
> 15 Cofinanceurs
Pour € 60
L'estrafolària
 • Col·labora amb la FMA i com a recompensa obtindràs el carnet anual de sòcia de l’Ateneu + el got de la FMA + 3 xapes + Totebag + colecció de postals amb els dissenys dels cartells significatius de la FMA + menció especial durant el Pregó de la FMA
> 07 Cofinanceurs
Pour € 100
L'estrambòtica
 • Col·labora amb la FMA i com a recompensa obtindràs el carnet anual de sòcia de l’Ateneu + el got de la FMA + 3 xapes + Totebag + colecció de postals amb els dissenys dels cartells significatius de la FMA + menció especial durant el Pregó de la FMA + dinar exclusiu d'Estrambòtiques*
> 02 Cofinanceurs

À propos du projet

18a FMA | La vida és (R)ara
Infrastructure Minimal Optimal
Col·labora amb la FMA | Equip tècnic i infraestructura
Per poder oferir una FMA de qualitat, necessitem comprar i/o llogar diferents elements d'equip de so i llums i insfraestructura.
€ 1.000
Matériel Minimal Optimal
Col·labora amb la FMA | Programació
La majoria d'activitats que es programen necessiten material. A més a més, encara que els i les artistes col·laboren amb la FMA, sempre intentem recompensar la seva feina pagant dietes, catxé i/o el transport.
€ 800
Tâche Minimal Optimal
Col·labora amb la FMA | Material
L'organització de la FMA necessita diners per poder tirar endavant: material de neteja, de comunicació i difusió, la barra, etc.
€ 700
Total € 1.800 € 2.500
Indispensable
Optionnel

Informations générales

Que si pandèmia, epidèmia, estats d'alarma, protocols, mesures de prevenció, distància, tocs de queda i mascareta. Sanitat, malaltia, prevenció, confinament, pèrdua, por, ansietat, feixisme, vulnerabilitat, patiment i incertesa.

De covid volta, la concepció de la vida s’ha transformat i no està sent massa fàcil definir aquest nou concepte, oi?

La vida és rara, sí; però la vida també és ara!

Ara és moment d’activar-nos, de sortir de casa i d'anar a buscar allò que necessitem per viure més enllà de protocols i de mesures de prevenció: La cultura popular i de base també imprescindible per a la vida i ja ha arribat d'apostar en cures reals: relacionem-nos, compartim, gaudim i celebrem juntes la 18a edició de la Festa Major Alternativa de Sant Boi més rara de la història!!!!

La Festa Major Alternativa es finança gràcies als beneficis que genera la barra durant la festa, i després d’un any sense activitat, necessitem suport per fer-ho possible...Des de fa setmanes estem treballant per construir una FMA adaptada a totes les mesures i protocols i necessitem la teva ajuda per tirar-la endavant.

Ens ajudes?
Seguim demostrant que juntes som més fortes!

Visca la cultura, visca la vida i visca la FMA!

Caractéristiques principales

La vida és rara, sí; però la vida també és ara:

 • Celebrem la 18a edició de la Festa Major Alternativa de Sant Boi
  • Reivindiquem la importància de seguir generant espais comunitaris per a la cultura popular i de base: La cultura popular, també és segura!
  • Recordem que la salut mental també és salut
  • Donem suport als i a les artistes que participaran en la #FMA2021
  • Generem un discurs crític vers les formes de consum cultural en la societat actual.
  • La Festa és i serà un espai lliure de violències masclistes, LGTB-fòbiques i racistes. Som feministes, antiracistes i antifeixistes i si ens toquen a una, responem totes!

L'objectiu general de la FMA

 • Oferir una alternativa sòlida de programació sociocultural i popular durant la Festa
  Major de Sant Boi.

Altres objectius:

 • Realitzar la festa mitjançant l'autogestió del propi projecte: els beneficis de la barra i el micromecenatge de persones individuals.
 • Difondre un pensament crític entorn les problemàtiques, necessitats i realitats de la nostra societat.
 • Defensar la recuperació de l'espai i el patrimoni històric de de l'Ateneu Santboià.
 • Implicar a la ciutadania en un procés de participació activa de la construcció de la cultura popular.
 • Enfortir la xarxa associativa de Sant Boi de Llobregat.
 • Fomentar la convivència, respecte, relació i l'espai de trobada entre entre els veïns i veïnes de Sant Boi, durant els dies de festa major.
 • Fer promoció i mecenatge d'artistes emergents d'arreu de Catalunya.
 • Promocionar la culturafeta al nostre municipi.

Pourquoi est-ce important

Com durant un any no hem pogut generar activitat i finançar el projecte gràcies a la barra, necessitem el suport de tots i totes vosaltres per tirar endavant la #FMA2021.
Estem construint una programació adaptable a les diferents situacions que es puguin donar al mes de maig pel que fa a mesures i protocols, però sigui com sigui, estem, disposades a celebrar la FMA i demostrar que la cultura de popular també és segura i a més, és imprescindible per a la vida!

Aquesta crida va dirigida a totes les persones que tingueu ganes de col·laborar a la mesura que vulgueu, ja que qualsevol aportació serà important per poder preparar i fer la festa

Expérience antérieure et équipe

La Festa Major Alternativa és una festa organitzada de manera voluntària per santboians i santboianes!
S’impulsa des de l’associació de l’Ateneu Santboià i suma altres entitats locals i gent individual amb ganes de participar i fer la festa major que realment volem: amb un esperit més popular i participatiu, amb una vessant cultural però alhora també social, donant suport i potenciant els artistes de la nostra vila i transmetent i generant un discurs crític vers les formes de consum passiu de la cultura a la nostra societat.

Enguany celebrem la 18a FMA de Sant Boi!

Engagement social