Habitem l'Era, un nou espai de vida

Financié le 16 / 02 / 2023
Cofinancé!
Accumulé
€ 5.172
Minimal
€ 4.500
Optimal
€ 10.500
96 Cofinanceurs
Channel
 • Pour € 5

  Entrada 1 infant per la Festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 1 infant, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 5€, la teva aportació real és d'1€.

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour € 5

  Agraïment a la web (en construcció)

  Amb aquesta aportació, escriurem el teu nom a la llista de col·laboradors del projecte, a la nostra pàgina web. Com que és un projecte que està en construcció i acaba de patir un moviment intens, el web està en construcció. A mesura que tinguem més notícies us el farem arribar.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 5€, la teva aportació real és de 1€.

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour € 10

  Agraïment a la web + punt de llibre

  Amb aquesta aportació apareixerà el teu nom a la llista de persones col·laboradores del projecte, a la nostra pàgina web. Com que és un projecte que està en construcció i acaba de patir un moviment intens, el web està en construcció. A mesura que tinguem més notícies us el farem arribar.
  A més, també inclou un punt de llibre únic, exclusiu i fet a mà per les persones de l'Era.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 10€, la teva aportació real és de 2€
  L'enviament el realitzarem a través de punts de recollida.

  > 06 Cofinanceurs
 • Pour € 12

  Entrada 1 adult per la Festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 1 adult, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 12€, la teva aportació real és d'2,40€.

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour € 15

  Entrada 1 adult + 1 infant per la Festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 1 adult i una entrada per 1 infant, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 15€, la teva aportació real és de 3€.

  > 01 Cofinanceurs
 • Pour € 15

  Agraïment + tote bag de l'Era

  Amb aquesta aportació, apareixerà el teu nom a la llista de persones col·laboradores del projecte, a la nostra pàgina web (en construcció). A més, t'enduràs una tote bag de l'Era amb un disseny preciós, reutilitzable i que podràs fer servir pel que tu vulguis.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 15€, la teva aportació real és de 3€
  L'enviament el realitzarem a través de punts de recollida.

  > 13 Cofinanceurs
 • Pour € 20

  Entrada a la Festa de l'Era + tote bag de l'Era + agraïment

  El pack complet! Organitzem una festa familiar cap a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Si vols venir a la festa, tenir la tote bag de l'Era i, a més a més, aparèixer a la llista de persones o entitats col·laboradores de la nostra pàgina web, aquesta és la teva recompensa.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 20€, la teva aportació real és de 4€
  L'enviament el realitzarem a través de punts de recollida.

  > 38 Cofinanceurs
 • Pour € 25

  Entrada 2 adults + 1 infant per la festa de L'Era

  Emporta't una entrada per 2 adults i una entrada per 1 infant, per la festa familiar que organitzarem a la primavera, on hi haurà concerts, jocs, tallers i espais per compartir sobre la nostra mirada d'infància. Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 25€, la teva aportació real és de 5€.

  > 02 Cofinanceurs
 • Pour € 40

  Matinal de joc + agraïment

  Amb aquesta aportació, organitzarem un matinal de joc de 10h a 13h, amb famílies i per infants d'1 a 5/6 anys. Serà un dissabte, a l'espai de l'Era, amb una acompanyant o dos (depèn de la quantitat d'infants i famílies). Un espai de joc i moviment lliure, amb alguna proposta per qui vulgui participar-hi. També apareixerà el teu nom a la llista de persones o entitats col·laboradores a la nostra pàgina web (en construcció).
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 40€, la teva aportació real és de 8€

  > 03 Cofinanceurs
 • Pour € 50

  Matinal de joc + xerrada + agraïment

  Amb aquesta aportació, organitzarem un matinal de joc de 10h a 13h, amb famílies i per infants d'1 a 5/6 anys. Serà un dissabte a l'espai de l'Era, amb un acompanyant o dos (depèn de la quantitat d'infants i famílies). Un espai de joc i moviment lliure, amb alguna proposta de taller per qui vulgui participar-hi. Paral·lelament, de 12h a 13h, realitzarem una xerrada al mateix espai sobre la nostra mirada d'infància i com influeix en l'acompanyament, per qui estigui interessat/ada. L'espai de joc seguirà obert durant aquesta sessió formativa.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 50€, la teva aportació real és de 10€. Hisenda et torna 40€.

  > 12 Cofinanceurs
 • Pour € 150

  Xerrada o assessorament + agraïment

  Amb aquesta aportació tindràs a la teva disposició o a la de la teva entitat, una xerrada presencial sobre l'acompanyament a la infància des de la nostra mirada (límits, mirada d'infància, necessitats, acompanyament emocional, resolució de conflictes, el rol de l'adult, presència i escolta, art, pantalles, literatura...). O bé, si ho prefereixes, una sessió d'assessorament en algun tema relacionat amb els abans esmentats, per a tu o per a la teva entitat.
  A més, també t'inclourem a la llista de persones o entitats col·laboradores, a la nostra pàgina web (en construcció).
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 150€, la teva aportació real és de 30€. Hisenda et torna 120€
  Si ets una empresa, donant 150€ la teva aportació real és de 97.5€. Hisenda et torna 52.5€

  > 02 Cofinanceurs
 • Pour € 300

  Matinal de joc allà on vulguis

  Amb aquesta aportació t'emportes un matinal de joc de 3 hores amb famílies i per infants d'1 a 5/6 anys, per fer allà on tu vulguis. Un espai de joc i moviment lliure, amb alguna proposta per qui vulgui participar-hi.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Com a persona física, donant 300€, la teva aportació real és de 127,5€. Hisenda et torna 172,50€. Si ets una empresa, la teva aportació real és de 195€. Hisenda et torna 105€

  > 01 Cofinanceurs
 • Pour € 500

  Espectacle de contes

  Amb aquesta aportació, tindràs a disposició un espectacle de contes a càrrec d'en Gerard Garcés (conta-contes, acompanyant, i pare de la comunitat). No és una entrada per a l'espectacle, sinó que tens l'espectacle per dur-lo allà on vulguis. Al menjador de casa teva, a una festa, o l'espai que tu triïs.
  Aquesta aportació desgrava a Hisenda. Donant 500€, la teva aportació real és de 257,50€. Hisenda et torna 242,50€
  Si ets una empresa, donant 500€ la teva aportació real és de 325€. Hisenda et torna 175€

  > 02 Cofinanceurs

À propos du projet

L'Era cobra vida i comença a rodar de nou. Necessita ampliar l'espai i acabar d'acondicionar el nou espai.

Budget Matériel Minimal Optimal
Compra de la caseta
El primer que necessitem és la caseta. El cost d'aquesta és de 4000 euros. Aquí comptem també uns 500 euros de despeses que es generen de la campanya.
€ 4.000
Budget Infrastructure Minimal Optimal
Despeses de la campanya
Hem calculat uns 500 euros de les despeses que es generaran d'aquesta campanya.
€ 500
Budget Tâche Minimal Optimal
Muntatge i aïllament de la caseta
El muntatge i l'aïllament de la caseta de forma homologada també és important, és per això que seria fantàstic poder arribar a cobrir-ho tot i així poder tenir la caseta completament habilitada per a l'activitat ben aviat.
€ 6.000
Total € 4.500 € 10.500
Indispensable
Optionnel

Informations générales

QUÈ ÉS EL L'ERA?
L'Era es un nou espai diari d’acompanyament a famílies i infants de 1 a 6 anys. És un espai de trobada, de joc i d’aprenentatge, i un lloc on afavorir els processos que succeeixen en la vida dels infants i les famílies que en formem part.
Porta l’ADN i l’experiència de Riu i de La Llera, i pren una nova forma aquí a Sant Quirze de Besora, en un format més petit, on continuar apostant per unes relacions més humanes i amoroses en un meravellós espai immers a la natura.

LES BASES DEL NOSTRE ACOMPANYAMENT

 • Cada ésser és únic.
 • Espais adequats a les diferents etapes del desenvolupament i canviants en funció de les observacions.
 • Materials adequats a les etapes i als infants i els interessos observats.
 • Cura de la infància com a etapa “sagrada” preciosa i única.
 • Les relacions al centre.
 • Present l’acompanyament integral de l’infant (físic, emocional i cognitiu).
 • Famílies i acompanyants van de la mà en l’acompanyament dels infants.

Caractéristiques principales

QUÈ VOLEM?
Per nosaltres cuidar l'espai que els infants (i les seves famílies) habitem diàriament és imprescindible. Alhora, l'espai que actualment tenim és reduït i necessitem ampliar-lo per generar la diversificació i l'activitat que ens agradaria. Volem adquirir, acondicionar i muntar (al lloc de la imatge, al darrere del refugi principal) una caseta de fusta com a espai de psicomotricitat interior. Alhora, això també ens permetria créixer i aportar sostenibilitat i solidesa al projecte.

QUÈ PRETENEM?
Pretenem seguir treballant per generar reflexió i cultura d'infància i compromís social. I per fomentar unes relacions sanes entre tots els éssers que habitem el món.

dsc-0347.jpg

Pourquoi est-ce important

A totes les persones que sintonitzin amb la nostra manera d'acompanyar, i vulguin recolzar el projecte i ajudar-nos a tirar endavant.

dsc-468.jpg

Expérience antérieure et équipe

L'Era, com hem dit, porta l'ADN i l'experiència de Riu i de La Llera, i per tant té un recorregut important en l'acompanyament d'infants.
Agafa la força de la comunitat i ens presentem com a tal. Aquí l'equip!

whatsapp-image-2022-11-20-at-18.20.48.jpeg

Engagement social

Sustainable Development Goals

 • Quality Education

  Obtaining a quality education is the foundation to improving people’s lives and sustainable development.