HORTALITZA'T NORFEU!: MÉS QUE UN HORT AL PATI DE L'INSTITUT.

Pour € 5
El teu nom a la secció d'agraïments de la guia pràctica "Smart-hort"

Fer aparèixer el nom del mecenes a la secció d'agraïments de la Guia Pràctica detallada dels materials, la construcció i programació d'un hort intel.ligent amb Arduino que es divulgarà on-line a través de calameo.

> 05 Cofinanceurs
Pour € 10
El teu nom o imatge de l'empresa al vídeo-tutorial

Fer aparèixer el nom del mecenes a la secció d'agraïments del Vídeo-tutorial detallada dels materials, la construcció i programació d'un hort intel.ligent amb Arduino que es divulgarà on-line a través de youtube

> 15 Cofinanceurs
Pour € 15
Llavors de plantes aromàtiques, verdures o hortalisses (paquet de 3); el teu nom o imatge d'empresa a la guia pràctica i al vídeo-tutorial.

Enviament per correu postal de tres tipus de llavors de plantes conreades al nostre hort de manera ecològica; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

> 09 Cofinanceurs
Pour € 20
Llavors de plantes aromàtiques, verdures o hortalisses (paquet de 5); el teu nom o imatge d'empresa a la guia pràctica i al vídeo-tutorial.

Enviament per correu postal de cinc tipus de llavors de plantes conreades al nostre hort de manera ecològica; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

> 12 Cofinanceurs
Pour € 50
Taller presencial a l'institut sobre com construir un smart-hort; obsequi de planter o llavors de l'hort; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

Visita a l'hort del nostre pati i assistència a un taller sobre com construir un smart-hort.

> 04 Cofinanceurs

56 Cofinanceurs

0 collaborators

Show donors

Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 10

Estel Paloma

Sponsor
Donation
€ 10
Donation
€ 15
Donation
€ 15
Support message:
Felicitats Molt bo traball company.
Donation
€ 25
Donation
€ 25
Support message:
Hola Anna, ja veus, encara que tard he recordat fer la gestió dins el termini. Uf! Sort i gràcies pel projecte. Agustí
Donation
€ 5
Donation
€ 5
Donation
€ 100
Donation
€ 100
Support message:
Hola Anna L'AMPA de ll'Institut ja ha fet l'aportació. En principi diu que tot és correcte.
Donation
€ 10

Messages

Hace 1 an
Assessorament tècnic en el conreu d'algunes hortalisses: Necessitaríem persones coneixedores de tècniques d'hort per a lligar tomateres, cogombreres i altres hortalisses trepadores.
Hace 1 an
ASSESSORAMENT TÈCNIC EN BIOCONSTRUCCIÓ: Necessitaríem especialista en bioconstrucció per a assessorar i auditar les nostres bioconstruccions.
Hace 1 an
EINES D'HORT: Ens interessaria el prèstec o donació d'eines d'hort diverses (aixades de diferents mides, pales, carretilles...)