L'Artiga Coop a punt!

Olot, Girona, Espanya
Financié le 23 / 05 / 2021
Cofinancé!
Accumulé
€ 17.718
Minimal
€ 15.900
Optimal
€ 30.000
237 Cofinanceurs
Channel
Pour € 10
L'AGRAÏDA


Postal + agraïment a la web. Postal il·lustrada per l'artista Ester Jaume, edició única i exclusiva. I un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*T'enviarem la recompensa a l'adreça postal que ens indiquis. Inclou enviament estatal i internacional.

> 06 Cofinanceurs
Pour € 20
LA CERVESERA


Una Cervesa edició limitada de l'Artiga, artesanal i garrotxina! Emporta't una cervesa única de Poch's. A més a més, inclourem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*Recollida al local de l'Artiga Coop a Olot.

> 40 Cofinanceurs
Pour € 30
LA PREVISORA


Una bossa de compra a granel. Bosseta de cotó fabricada artesanalment al taller de Carlota Rodríguez d'Olot. A més a més, inclourem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*T'enviarem la recompensa a l'adreça postal que ens indiquis. Inclou enviament estatal, no internacional.

> 26 Cofinanceurs
Pour € 50
LA TOTHICAP


Una Bossa amb nanses de cotó cultivat a andalusia i manufacturada a Catalunya per Cotó Roig. A més a més, inclourem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*T'enviarem la recompensa a l'adreça postal que ens indiquis. Inclou enviament estatal, no internacional.

> 34 Cofinanceurs
Pour € 60
LA COTONERA


Una camiseta única de cotó cultivat a andalusia i manufacturada a Catalunya per Cotó Roig. Amb el missatge: abast(i)ment, per a totes i conscient. A més a més, inclourem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop. Talla i color a escollir un cop s'hagi fet realitat el Goteo.

*T'enviarem la recompensa a l'adreça postal que ens indiquis. Inclou enviament estatal, no internacional.

> 13 Cofinanceurs
Pour € 70
LA CISTELLAIRE


Cistella de productes de l'ArtigaCoop. Una cistella de temporada bàsica amb productes frescos de proximitat i de procedència Agroecològica. A més a més, inclourem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*Recollida al local de l'Artiga Coop a Olot.

> 31 Cofinanceurs
Pour € 80
L'APROFITADA


Taller de cuina d'aprofitament, per no deixar res a la nevera! El taller inclou tast i si portes el teu tapper marxaràs amb el dinar a punt! A més a més, et donarem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*La recompensa es durà a terme al llarg de l'estiu de 2021, ens posarem en contacte amb totes les mecenes per informar de la data. Taller amb totes les mesures de seguretat Covid adients.

> 02 Cofinanceurs
Pour € 90
LA REMEIERA


Taller amb les àvies més remeieres de la comarca! Un taller per aprendre-ho tot sobre les herbes remeieres de la Garrotxa. A més a més, et donarem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*La recompensa es durà a terme al llarg de l'estiu de 2021, ens posarem en contacte amb totes les mecenes per informar de la data. Taller amb totes les mesures de seguretat Covid adients.

> 15 Cofinanceurs
Pour € 100
L'EXPLORADORA


Descoberta de la fauna i flora de la Garrotxa per a dues persones. Un taller-excursió de 3 hores pels volts d'Olot on descobrir la fauna i la flora del nostre territori de la mà de guies professionals naturalistes. Vine acompanyada, aquesta recompensa és per a dues persones! A més a més, et donarem una postal il·lustrada i farem un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*La recompensa es durà a terme al llarg de l'estiu de 2021, ens posarem en contacte amb totes les mecenes per informar de la data. Taller amb totes les mesures de seguretat Covid adients.

> 16 Cofinanceurs
Pour € 150
LA TOTHOVULL


La samarreta, la cervesa, la bossa a granel i tot plegat dins la bossa de nances! Unitats limitadíssimes per aquesta recompensa, només 10 mecenes us l'endureu, corre, corre! A més a més, inclourem la postal il·lustrada i un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*Recollida al local de l'Artiga Coop a Olot.

> 20 Cofinanceurs
Pour € 200
L'ACÚSTICA


Vesprada musical i tast de productes de l'Artiga. Hem preparat un vespre amb música d'arrel garrotxina, tast de productes de l'Artiga i una cervesa artigaire d'edició exclusiva i limitada per aquest Goteo.

A més a més, et donarem una postal il·lustrada i farem un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

*La recompensa es durà a terme un vespre a determinar al llarg de l'estiu de 2021, ens posarem en contacte amb totes les mecenes per informar de la data. Amb totes les mesures de seguretat Covid adients.

> 03 Cofinanceurs
Pour € 500
LA GRAN APOSTA

Cistella sorpresa de l'Artiga! Aquesta serà una cistella inoblidable i per compartir, amb un total de 30 productes de l'Artiga! Aliments frescos i de temporada, delicatessens locals i productes artesanals, però sobretot molts quilos d'agraïment per haver participat en fer possible un projecte cooperatiu i revolucionàriament transformador a la Garrotxa!

A més a més, et donarem una postal il·lustrada i farem un agraïment etern a la web de l'ArtigaCoop.

Si ets una entitat, empresa o organització farem un agraïment amb el teu logo a la web de l'ArtigaCoop.

> 03 Cofinanceurs

À propos du projet

Posem a punt el primer Supermercat Cooperatiu de la Garrotxa!
Infrastructure Minimal Optimal
Iniciar l'estructura del muntacàrregues (I part)
Aquesta obra ens és impresindible i ens permetrà preservar la totalitat del patrimoni històric del local on ens situem, una antiga fàbrica situada al barri vell d'Olot, a la Plaça del Carme. Aquest cost és per a fer les obres i construïr la paret estructural que permetrà allotjar el muntacàrregues.
€ 4.500
Crear una entrada accessible
Una adeqüació indispensable, necessitem adaptar l'entrada de l'Artiga tot preservant l'estructura actual i fent-la 100% accessible. L'Artiga creix en un espai que ha de ser accessible per a totes les persones, aquesta obra ens permetrà donar la benvinguda al local d'una manera 100% inclusiva.
€ 1.000
Instal·lació del muntacàrregues (II part)
Aquesta obra ens és impresindible i ens permetrà preservar la totalitat del patrimoni històric del local on ens situem, una antiga fàbrica situada al barri vell d'Olot, a la Plaça del Carme. Aquesta partida ens cobreix continuar la instal·lació del muntacàrregues.
€ 4.100
Millora de la façana (part II)
Les millores a la façana són per a nosaltres una actuació indispensable per cuidar l'edifici i cuidar-nos a totes les veïnes del barri vell, un espai únic que ens dona la benvinguda. Aquest import es destinarà a pintar les parts de fusta que es conserven al l'exterior de la façana. Una obra d'art!
€ 1.000
Ignifugació total del local
🔥 I si superem la ronda? El finançament anirà destinat a la ignifugació interior de la meitat del local!
€ 7.420
Tâche Minimal Optimal
Millora de la façana (part I)
El local del supermercat cooperatiu l'Artiga Coop es troba a un edifici històric situat al barri vell d'Olot, molt a prop de la Plaça del Carme. Les millores a la façana són per a nosaltres una actuació indispensable per cuidar l'edifici i cuidar-nos a totes les veïnes del barri vell, un espai únic que ens dona la benvinguda. Aquest import servirà per a pintar la façana, material i mà d'obra!
€ 1.500
Matériel Minimal Optimal
Recompenses i Goteo (1a ronda)
Hem treballat amb artesanes, artistes, productores i elaboradores de proximitat per fer possible totes les recompenses que oferim. Volem que aquest treball tingui un retorn digne i just! Fer ús de la plataforma de Goteo té un petit cost, així com, la gestió amb el banc, també sumem a aquesta partida aquest gasto.
€ 3.800
Compra i muntatge del muntacàrregues (III Part)
🔝 I si superem la ronda? A la primera fase hem pogut pagar el 50% montacàrregues, ara volem aconseguir-ne la seva totalitat! És una eina que ens permetrà la preservació del patrimoni històric del local on ens situem.
€ 4.100
Recompenses i Goteo (2a ronda)
Hem treballat amb artesanes, artistes, productores i elaboradores de proximitat per fer possible totes les recompenses que oferim en aquesta segona ronda. Volem que aquest treball tingui un retorn digne i just! Fer ús de la plataforma de Goteo té un petit cost, així com, la gestió amb el banc, també sumem a aquesta partida aquest gasto.
€ 2.580
Total € 15.900 € 30.000
Indispensable
Optionnel

Informations générales

L’Artiga serà el primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa situat al Barri vell d'Olot, la Garrotxa.

L’Artiga Coop som una cooperativa de consumidores i usuàries sense ànim de lucre, formada per gairebé 150 sòcies, que ens hem marcat un propòsit: volem esdevenir un espai de trobada cooperatiu que impulsi la transformació social a través de l'alimentació agroecològica a la Garrotxa! I ho farem seguint els nostres principis de Justícia social, transparència i respecte pel medi ambient i la comunitat.

És per aquesta raó, que hem decidit crear el primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa situat al Barri vell d'Olot; un gran espai de consum agroecològic i solidari, que facilitarà l’accés a productes sans, ecològics i de proximitat a un preu just, contribuint a fer créixer els projectes agroecològics de producció i elaboració de la Garrotxa. Volem ser una eina de transformació social activa i arrelada que es mou amb els valors de l'economia solidària!

Posem a punt l'Artiga!
Ja fa més de tres anys que estem dissenyant el projecte, ens hem constituit com a cooperativa - Artiga Coop SCCL - i ara ja som gairebé 150 sòcies! Ja tenim el local on s'emplaçarà l'establiment, molt a prop de la Plaça del Carme d'Olot, també tenim el projecte arquitectònic preparat amb l'equip de Unparelld'arquitectes i ara ha arribat el moment de posar a punt l'Artiga!

AGROECOLOGIA, CONSUM CRÍTIC I CONSCIENT I COOPERATIVISME, EL CANVI EL TENIM SÚPER A PROP!

Caractéristiques principales

A PUNT!
Amb aquest Goteo volem fer possible una part importantíssima d'adequació del local: Volem fer una posada a punt des d'una mirada de preservació del patrimoni històric, de l'accessibilitat i la seguretat de les sòcies i usuàries, així com amb l'obertura cap al barri que ens acull.

Per aquesta raó els objectius que ens marquem en aquest micromecenatge són poder fer front als costos de tres elements indispensables:

  • Instal·lar un muntacàrregues que permetrà la preservació del patrimoni històric del local on ens situem.
  • Adequar l'entrada de manera accessible que ens permetrà donar la benvinguda al local d'una manera 100% inclusiva.
  • Millores a la façana de l'edifici històric i únic en el que ens emplacem.
  • 🔥 I si superem el pressupost mínim necessari? El finançament anirà destinat a la ignifugació interior del local! I acabar de finançar les obres que hem esmentat anteriorment.

Estem a un barri únic i ens volem envellir i embellir amb ell!

Pourquoi est-ce important

Les artigaires apostem per l'Agroecologia, el consum crític i conscient i l'Economia Social Solidària com a eines per al canvi social, econòmic i ecològic a la Garrotxa. Si tu també comparteixes aquest propòsit no ho dubtis; participa d'aquest goteo per fer possible una transformació en el consum quotidià amb impacte local i global!

Expérience antérieure et équipe

A l’Artiga som gairebé 150 sòcies cooperativistes, totes tenim la possibilitat de participar activament en el projecte, hem sumat somnis i capacitats que ens han portat fins aquí, facilitant el compromís amb l'Artiga a totes les sòcies.

Tenim experiència des de molts àmbits i això ens fa ser un gran equip amb capacitat i motivació per tirar endavant un projecte com és l'Artiga Coop.

Engagement social