#LaParadeta de la Joventut

Catalunya, Spain
Financié le 01 / 07 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 3.883
Minimal
€ 2.000
Optimal
€ 3.000
80 Cofinanceurs
Pour € 2
Bo d'ajut
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 03 Cofinanceurs
Pour € 5
8 de març (4 POSTALS + 4 XAPES)
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Rebràs com a recompensa adicional 4 postals de cartells de la JCC i 4 xapes de la campanya. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 03 Cofinanceurs
Pour € 10
14 d'abril (10 Postals + 10 Xapes)
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Rebràs com a recompensa adicional 10 postals de cartells de la JCC i 10 xapes de la campanya. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 01 Cofinanceurs
Pour € 18
1 de maig (4 POSTALS + 4 XAPES + 1 Bossa + 1 Samarreta)
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Rebràs com a recompensa adicional de 4 postals, 4 xapes, una samarreta i una bossa. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 21 Cofinanceurs
Pour € 28
28 de juny (1 Llibreta + 1 Samarreta + 1 Tassa)
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Rebràs com a recompensa adiciona 1 tassa, 1 samarreta i 1 llibreta. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 16 Cofinanceurs
Pour € 28
26 de juliol (6 POSTALS + 6 XAPES + 2 Samarretes)
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Rebràs com a recompensa adicional 4 postals de cartells de la JCC, 4 xapes de la campanya i 2 samarretes. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 03 Cofinanceurs
Pour € 50
11 de setembre (1 Llibreta + 2 Samarretes + 1 Bossa + 1 Tassa)
Col·labora amb la campanya per a muntar #laParadeta. Rebràs com a recompensa adicional 1 tassa, 2 samarretes, una llibreta i una bossa. Sortiràs, si vols, a la llista d'agraïments que publicarem quan acabi la campanya.
> 33 Cofinanceurs

À propos du projet

Per finançar la lluita per la justícia social i l’emancipació de les classes populars.
Infrastructure Minimal Optimal
Servidor Web Compartit
La versió on-line de la paradeta restarà allotjada en un servidor virtual.
€ 110
Actualització a Servidor Virtual Privat
Per activitats de comerç per Internet es recomanable utilitzar un servidor privat per oferir seguretat i poder executar tasques dedicaques.
€ 100
Tche Minimal Optimal
Stock inicial de #laParadeta
Necessitem crear un stock inicial de #laParadeta a part de les recompenses que entreguem al Goteo. Tenim moltes més idees que posar en marxa!
€ 500
Postals de les recompenses
Hem de fabricar les postals de les recompenses en massa per que surtin a un preu econòmic.
€ 200
Bosses de les recompenses
Hem de fabricar les bosses per les recompenses en massa per que surtin a un preu econòmic.
€ 200
Taula i decoració
Necessitem decorar la nostra paradeta física!
€ 100
Llibretes de les recompenses
Hem de fabricar les postals de les recompenses en massa per que surtin a un preu econòmic.
€ 250
Samarretes de les recompenses
Hem de fabricar les samarretes per les recompenses en massa per que surtin a un preu econòmic.
€ 450
Disseny de la pàgina online de #laParadeta
Si aconseguim prou finançament podrem contractar una persona que ens dissenyi la nova pàgina online!
€ 500
Stock adicional #laParadeta
Si aconseguim més finançament podrem començar #laParadeta amb un Stock encara més gran!
€ 270
Matériel Minimal Optimal
Màquina per fer xapes
Necessitem una màquina per fer les xapes de les recompenses!
€ 130
Material per fabricació de xapes
Paper, impressions, i les xapes!
€ 60
Màquina adicional per fer xapes
Si arribem al finançament óptim, comprarem dues màquines de fer xapes per entregar les recompenses més ràpidament!
€ 130
Total € 2.000 € 3.000
Indispensable
Optionnel

Informations générales

La joventut és un dels sectors de la població més castigats per la precarietat, les retallades i el masclisme. Ens trobem en una situació en la que s’ha normalitzat l’atur, la temporalitat, la falta d’oportunitats, els obstacles en l’accés a l’educació superior, i un llarg etcètera de dificultats.

Per això, la Joventut Comunista de Catalunya aposta per tornar a omplir els carrers. Per fer-ho, es necessiten organitzacions sòlides, amb recursos, i amb capacitat de trobar un finançament independent de les institucions.

La JCC vol crear #laParadeta de la Joventut, una tenda online i física per mantenir i oferir una gamma de samarretes, tasses, llibretes; que ajudi a reforçar la nostra indepèndencia econòmica. Però mantenint en aquesta gamma un caràcter polític i democràtic per donar a conèixer les nostres idees entre el jovent.

Llancem aquest Goteo per arribar a la nostra Festa de la Joventut, el dia 1 de juliol de 2017 amb una nova Paradeta de la Joventut :D

Caractéristiques principales

Una de les millors formes de finançar l’activitat d’una organització juvenil és mitjançant activitats lúdiques, o disposar de material com samarretes, llibres, xapes, etc., per posar a la venda. Per tal de tenir un finançament independent de forma sostinguda en el temps, la JCC crearà una botiga online amb productes que tenen com a objectiu fomentar la lluita per la justícia social i l’emancipació de les classes populars.

Pourquoi est-ce important

Volem enfortir els moviments juvenils i els moviments social, ja que és la nostra principal motivació, i és pel que treballa la Joventut Comunista de Catalunya. Volem consolidar-nos com a organització juvenil, i considerem que la independència econòmica és fonamental. El nostra projecte està destinat per a la gent jove que s’ha incorporat a la lluita pels seus drets, i a tots aquells sectors que volen col·laborar amb la joventut compromesa.

Objectifs de la campagne de crowdfunding

Crear una gamma de samarretes, tasses, llibretes. Editar llibres i vendre’ls, així com vendre d’altres comprats a editorials. Adquirir els mitjans tècnics, i de personal, per tenir un espai al nostre web propi i gestionar les vendes. Finançar activitats que promocionin aquesta botiga online.

Expérience antérieure et équipe

La JCC ve d’una llarga història de lluites. Fa tres anys es van unificar dues organitzacions juvenils, i avui comptem amb noves generacions de joves lluitadores que treballen de forma unitària al seu barri, al seu institut, a la seva facultat, o a la seva feina.
Aquest projecte es desenvoluparà combinant personal contractat (una mitja jornada) i treball militant majoritàriament (voluntari). Les tasques de disseny, de cerca de proveïdors, d’implementació de l’espai al web i la difusió a les xarxes socials, i en esdeveniments públics, es durà a terme de forma col·lectiva i cooperativa, fent servir les capacitats de persones amb experiència laboral en el màrqueting, la informàtica, la gestió de webs, així com l’experiència en la comunicació política a partir de la participació en campanyes i mobilitzacions.

Engagement social