Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Header image
Voir la Video
Financié le 28 / 11 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 18.491
Minimal
€ 13.965
Optimal
€ 27.510
434 Cofinanceurs

Pour € 5

Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Cofinanceurs

Pour € 10

Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Cofinanceurs

Pour € 20

Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Cofinanceurs

Pour € 25

Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Cofinanceurs

Pour € 30

Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Cofinanceurs

Pour € 40

Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Cofinanceurs

Pour € 50

DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Cofinanceurs

Pour € 100

Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Cofinanceurs

Pour € 500

Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Cofinanceurs

Pour € 1.000

Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Cofinanceurs

Ja disponibles la campanya i el teaser en castellà!

24 | 10 | 2017

Hem començat a traduir la campanya en altres llengües per a aconseguir col·laboracions fora del nostre territori. A partir d'avui podeu consultar la pàgina de la campanya en castellà i subtitular el teaser activant els subtítols (botó CC del reproductor de YouTube).

Si teniu contactes castellanoparlants, tant persones com col·lectius/organitzacions, als que els pugui interessar el projecte, ens faríeu un gran favor fent-li arribar la campanya i demanant la seva col·laboració. Recordeu que hem assolit el mínim, però necessitem arribar a l'òptim perquè l'equip tècnic tingui el màxim de recursos possibles per fer un documental de qualitat.

Seguim!

P.D.: aquest dijous 26 d'octubre presentarem l'últim número del monogràfic i el projecte de documental a Inca. Si coneixeu a algú de per allà, avisau-lo!

Commentaires

Inicia sesión para dejar un comentario