Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Financié le 28 / 11 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 18.491
Minimal
€ 13.965
Optimal
€ 27.510
434 Cofinanceurs
Pour € 5
Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Cofinanceurs
Pour € 10
Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Cofinanceurs
Pour € 20
Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Cofinanceurs
Pour € 25
Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Cofinanceurs
Pour € 30
Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Cofinanceurs
Pour € 40
Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Cofinanceurs
Pour € 50
DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Cofinanceurs
Pour € 100
Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Cofinanceurs
Pour € 500
Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Cofinanceurs
Pour € 1.000
Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Cofinanceurs

434 Cofinanceurs

2 collaborators

Show donors

Anonyme

Donation
€ 10
Donation
€ 40
Donation
€ 50

Luz

Fan
Donation
€ 30
Donation
€ 10

Anonyme

Fan
Donation
€ 25
Donation
€ 10
Support message:
Molt agraida pel que esteu fent i dir en veu alta lo que molts mallorquins pensen ;)
Donation
€ 10
Donation
€ 100
Donation
€ 10

Anonyme

Donation
€ 20
Donation
€ 100
Donation
€ 10
Support message:
Tant de bo el vostre missatge arribe a molta gent, i canvie encara que siga un cap. Una llavor té més força que 1000 bombes. Ànim!

Carlosramiro

Sponsor
Donation
€ 1

Anonyme

Sponsor
Donation
€ 40

Messages

Hace 4 années
Imatges d'arxiu: Agrairíem molt qualsevol cessió de material audiovisual per a poder ser emprat al documental.
Hace 4 années
Hola amics, l'última dècada he anat fent diferents pòsters i dissenys molt relacionats amb la temàtica del documental (dissenys per Cimentiments, plataforma Ses Fontanelles, pòsters antiautopista, incendis, etc.). Serà un plaure enviar-vos aquests materials. Alguns dissenyadors locals volem recolzar el plantejament de Tot Inclós. Aferrada!
Hace 4 années
Difusió: Qualsevol ajuda a l'hora de difondre el projecte per a que es conegui, serà benvinguda!
Hace 4 années
Tasques tècniques: Si alguna persona vol fer tasques tècniques desinteressadament, pot contactar amb nosaltres.
Hace 4 années
Hola! M'interesssa molt el projecte i m'encantaria participar! (llicenciada en audiovisuals i direcció de foto). Sòc principalment fotògrafa (Poso a disposició el meu Equip Canon Mark II, flash, tripode...etc) Però m'ofereixo per a qualsevol tasca de realització o producció. Ara mateix no estic treballant així que disposo de temps. (I cotxe x tasques de producció¿?) Se m'acud també la possibilitat de demanar un Dron si fos necessàri en algun cas puntual. (No està confirmat que el tingui a la disposició però podria investigar-ho ja que el meu germà forma part d'una petita companyia de drons a l'illa). No conec el projecte mès enllà d'aquesta pàgina així que m'agradaria saber una mica mès sobre l'equip, guió del documental i pla de rodatge si és que fos necessària la meva ajuda. Moltes gràcies i felicitats pel projecte. Quedo a la vostra disposició! ->Anna<-
Hace 4 années
M'oblidava! CONTACTE: annaruiz@protonmail.com 652.078.794
Hace 4 années
Hola Anna! Guau, quanta predisposició, moltes gràcies!! Estem en una fase embrionària: durant l'estiu l'equip tècnic ha estat gravant plànols de saturació/massificació i, ara que hem recaptat el mínim per tirar endavant el projecte, d'aquí poc ens seurem per anar planificant el rodatge. Hi ha una mica més d'informació del projecte a aquesta pàgina: http://totinclos.cat Ara mateix reenviem el teu oferiment a l'equip tècnic perquè el tenguin en compte. A veure si, la pròxima vegada que es reuneixin, et poden convidar. Moltíssimes gràcies!
Hace 4 années
Material audiovisual: Si vols prestar-nos qualsevol tipus de material audiovisual com càmeres, micros, drons... contacta amb nosaltres!