Una Tartera sencera

Header image
Voir la Video
 • Location La Seu d'Urgell, Lleida, Espanya
2ª tour Il reste 15 jours
En cours! Minimum atteint
Accumulé
€ 7.100
Minimal
€ 5.700
Optimal
€ 7.700
119 Cofinanceurs
Channel
 • Pour € 15

  Tota pedra compta

  Tota pedra compta! Moltes gràcies per la teva participació.
  Et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació.

  > 02 Cofinanceurs
 • Pour € 30

  La Fita

  Pots escollir entre una làmina o bossa de tela serigrafiades al taller Tartera.
  També et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació.
  Moltes gràcies per la teva participació!

  La teva participació pot desgravar-se! Descobreix com fer-ho [AQUÍ.]

  > 50 Cofinanceurs
 • Pour € 50

  La Tartera

  Emporta't una samarreta a dues tintes serigrafiada al taller Tartera.
  També et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació.
  Moltes gràcies per la teva participació!

  Recorda que la teva participació pot desgravar-se! Descobreix com fer-ho [AQUÍ.]
  Et contactarem per saber la talla de la samarreta

  > 44 Cofinanceurs
 • Pour € 70

  La Canal

  Pots escollir entre: un disseny confeccionat per Neu de Cotó i estampat a Tartera, o bé un val en llibres de la llibreria crítica el Refugi

  La recompensa més especial fruit de la col·laboració amb les nostres veïnes del carrer Canonges. A més a més, també et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació. Moltes gràcies per la teva participació!

  Recorda que la teva participació pot desgravar-se! Descobreix com fer-ho [AQUÍ.]
  No es fan enviaments d'aquesta recompensa. El val en llibres s'ha de bescanviar directament a la llibreria

  > 08 Cofinanceurs
 • Pour € 100

  El Cingle

  Taller de cianotípia per una persona
  Vine a aprendre cianotípia amb nosaltres. En aquest taller coneixeràs tot el procés de la cianotípia des de l'elaboració dels químics a l'insolat i revelat. En acabar podràs endur-te les teves fotografies i un dossier d'apunts.
  A més a més també et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació.
  Moltes gràcies per la teva participació!

  Recorda que la teva participació pot desgravar-se! Descobreix com fer-ho [AQUÍ.]
  Aquests tallers es duran a terme a partir de setembre de 2024 i fins gener de 2025. Et contactarem per concretar les dates

  > 10 Cofinanceurs
 • Pour € 250

  El Massís

  Taller d'exlibris per a grups (10 persones)
  A través del linogravat, una tècnica de gravat en relleu, farem el nostre propi exlibris des del seu disseny fins a l’estampació final. Coneixerem el material, les eines i el tractament de la imatge necessari. En l’acabar el taller les participants es podran endur el seu exlibris. També et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació.
  Moltes gràcies per la teva participació!

  Recorda que la teva participació pot desgravar-se! Descobreix com fer-ho [AQUÍ.]
  Els tallers els duran a terme a partir de setembre de 2024 i fins gener de 2025

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour € 500

  La Serralada

  Taller de serigrafia al carrer per entitats, col·lectius i grups. Nosaltres prepararem tot el necessari i vosaltres estampeu. Porta la teva samarreta vella de casa i estamparem juntes!
  També et convidarem a la inauguració de l'espai i rebràs totes les novetats a través del canal de mailing de l'associació.
  Moltes gràcies per la teva participació!

  Recorda que la teva participació pot desgravar-se! Descobreix com fer-ho [AQUÍ.]
  En quins espais es pot dur a terme? En qualsevol espai interior o exterior que compti amb un punt d’aigua i taules. Per als tallers a l’exterior és preferible sota cobert o en una zona amb ombra.
  No inclou desplaçaments

  > 01 Cofinanceurs

À propos du projet

Trasllat i nou equipament

Budget Tâche Minimal Optimal
Administració
Premisos, projecte, assegurança
€ 1.000
Enviament de les recomenses i despeses de gestió
Diners que ens serviran per fer-vos arribar algunes de les recompenses (samarretes, làmines, etc) i que cobriran les comissions bancàries i despeses de gestió de Goteo
€ 400
Budget Infrastructure Minimal Optimal
Obres
Acompanyament i valoració arquitectes, neteja i sanejament de les bigues i el sostre, il·luminació i electricitat, pintura
€ 4.300
Budget Matériel Minimal Optimal
Mobiliari i maquinària
Eines per gravat, eines per enquadernació i eines per serigrafia. Taules, cadires i mobiliari bàsic
€ 2.000
Total € 5.700 € 7.700
Indispensable
Optionnel

Informations générales

Perquè un espai nou?

Durant més de cinc anys hem anat apilant pedra a pedra, tots els projectes, encerts, dubtes i assoliments a l'espai de creació Tartera. Hem fet Cebes Tendres, hem acompanyat una dotzena de projectes artístics, hem produït i muntat exposicions pròpies i d'altres entitats, hem fet tallers, activitats, xerrades... Tot això comptant amb el suport, la complicitat i la col·laboració amb entitats, projectes i persones que ens han donat tot el suport.

Fins ara, hem completat el petit taller de serigrafia, hem començat a adaptar el taller de gravat i a poc a poc hem anat introduint tècniques de fotografia, sent l'únic espai a la nostra comarca amb aquest tipus d'equipament específic. Tot això ho hem construït amb l'anhel de compartir-ho, veient la necessitat d'oferir un espai obert a les artistes i a la gent creativa del territori. Volem que aquest espai tingui les màximes comoditats per crear, que sigui més accessible i estigui adaptat per treballar-hi còmodament. També que pugui acollir maquinària més professional i més gent, i que permeti fer-hi formacions i més activitats. Per això hem d'acomiadar-nos del número 35 del Carrer Canonges i demanem el vostre suport per crear un equipament millorat que es posa al servei de la creació local.

Caractéristiques principales

Quins són els nostres objectius?

 • Contribuir a la investigació, divulgació i experimentació artística i promoure una major presència i visibilitat de la creació artística local.
  Atraure artistes que estableixin el seu lloc de treball al territori i donar-los la infraestructura necessària per crear una xarxa on es puguin intercanviar sabers, compartir estratègies i donar-se suport per fer front a la precarietat del gremi. Aportar eines d’impuls i visibilització als creadors i artistes del territori pirinenc. Oferir un espai de confluència que faciliti el contacte, el coneixement mutu i la col·laboració entre aquests i el conjunt social. Per fer-ho possible, hem impulsat i acollit més d'una desena d'artistes a través de les seves darreres cinc edicions de la residència d'art Cebes Tendres.

 • Oferir un equipament més pel territori fora de les infraestructures que hi són presents, i del qual puguin fer ús entitats i veïnes que no siguin professionals de les arts. Vincular-nos amb l'entorn i la comunitat a través de la cessió d'espais, la col·laboració entre projectes i l'encreuament de sabers diversos més enllà de les artistes professionals. Posar a l'abast de tothom els diferents sabers i pràctiques que es duen a terme a l'espai de creació i contribuir a la dinamització cultural de l'entorn on s'ubica. Des d'aquest punt de vista hem participat en diferents esdeveniments com festivals, fires, diades… on a través de tallers, exposicions i activitats hem aportat la visió cultural de Tartera a les propostes de la comarca.

 • Facilitar l’accés i la familiarització de les joves amb processos i projectes artístics diversos per tal de contribuir a la promoció de futures agents artístic-culturals vinculades al territori. Actuar com a espai pedagògic entorn del món artístic contemporani tot donant una visió de la realitat professional d’aquest camp. Establir vincles amb els organismes i entitats de formació local per potenciar-ne el teixit i mostrar un model de proximitat a les joves interessades pel camp cultural. En aquest àmbit participem en projectes d'educació en les arts, i realitzem tallers i formacions al nostre espai.

Pourquoi est-ce important

Decidim engegar el projecte davant la necessitat d’espais que acullin i dinamitzin projectes d’art contemporani al territori. Ens constituïm com a associació l'any 2021 per afrontar el repte de crear un projecte nascut del context territorial on vivim i que actuï davant els anhels, característiques i idiosincràsia que li són pròpies. Una aposta també per descentralitzar la producció i difusió de la cultura. Creiem en aquesta com una eina per pensar el territori, per generar pensament crític i també com a element de cohesió i transformació social. Per aquest motiu, volem treballar generant estratègies de cures vers el nostre paisatge, que entenem com un conjunt que inclou entorn natural, comunitat, identitat i altres aspectes territorials. Així doncs, Tartera és un espai dirigit a artistes d'arts visuals i plàstiques, però també a totes les persones amb inquietuds creatives i amb ganes d'endinsar-se en el món de l'art i les tècniques de les arts gràfiques.

Expérience antérieure et équipe

Qui som

L’equip de Tartera està format per la Sara, la Lurdes i la Maria, tres artistes formades en Belles Arts (UB, Barcelona) i altres competències complentàries que fa que es desplegui un equip que abarca els camps de l’educació, la gestió cultural i la producció tècnica.

dscf0962-2.jpg

Engagement social