Verema Solidària

Header image
Voir la Video
Financié le 11 / 10 / 2016
Cofinancé!
Accumulé
€ 9.187
Minimal
€ 3.500
Optimal
€ 10.000
147 Cofinanceurs
 • Pour € 10

  FILA ZERO DE LA VEREMA

  Col·labora amb 10€ / 20€ o més sense participar a l’esdeveniment: donaràs reforç escolar a infants de famílies amb pocs recursos, suport a la inclusió social de persones amb malaltia mental i formació en captació de fons per a entitats socials que lluiten contra la pobresa al Penedès i al Garraf. T'enviarem vídeo resum de l'experiència i els resultats de la campanya.

  > 17 Cofinanceurs
 • Pour € 15

  AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

  Diumenge 25-S vam collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària 2016. Serà un xarel·lo molt especial, envellit en àmfora, amb un tiratge limitat de 1000 ampolles disponibles al març de 2017. Tindràs la teva ampolla numerada VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 08 Cofinanceurs
 • Pour € 19

  KIT ENOSOLIDARITAT: BOSSA, XAPA I AMPOLLA VEREMA SOLIDÀRIA

  Difon enosolidaritat. Obtindràs la bossa i la xapa de disseny exclusiu Verema Solidària 2016 que vam presentar diumenge 25-S a la vinya + ampolla del vi collita VS2016 numerada+ finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 01 Cofinanceurs
 • Pour € 35

  PARTICIPAR A LA VEREMA EL 25 DE SETEMBRE

  Col·labora amb 35€ per gaudir l'experiència de collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

  > 50 Cofinanceurs
 • Pour € 36

  LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

  Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts

  > 18 Cofinanceurs
 • Pour € 50

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA DEL VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

  Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts + acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada.

  > 39 Cofinanceurs
 • Pour € 75

  AMPOLLA VI COLLITA VS2016 + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

  Et convidem a la presentació en societat del vi VS2016 al març del 2017 + tindràs: la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut xef del restaurant ABaC, amb 2**Michelin, a un grup reduït de 20 persones + finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

  > 00 Cofinanceurs
 • Pour € 80

  FAMÍLIA

  Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

  > 08 Cofinanceurs
 • Pour € 90

  FAMÍLIA PLUS

  Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi Verema Solidària.

  > 08 Cofinanceurs
 • Pour € 120

  VEREMA EN EQUIP 3

  Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 3 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + 1 ampolla de vi Verema solidaria. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

  > 03 Cofinanceurs
 • Pour € 125

  EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

  Gaudeix de l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts i dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats del crowdfunding + a la primavera del 2017: acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut Chef del Restaurant Abac amb 2* Guia Michelin. Ja s’han fet les primeres deu aportacions a preu especial “matiners”, apunta’t si vols ser un dels 20 afortunats

  > 12 Cofinanceurs
 • Pour € 200

  VEREMA EN EQUIP 5

  Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 5 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + lot de vi (3 ampolles) Verema Solidària. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

  > 04 Cofinanceurs
Octobre
08

AQUEST VI DIU MOLT DE TU

Fermentat en àmfora, de collita tardana, del xarel·lo de La Plana de Finca Parera... Extraordinari!!! ens diu Clara Isamat, Sommelier, després de fer el primer tast dues setmanes després de la seva premsada.

Mira...
[En voir plus]
We are almost there. We need you, they already supported us!
Octobre
07

NOMÉS 3 DIES!!! Últims dies de la campanya de micromecentage

Aconsegueix la teva ampolla de vi solidari VS2016 o el kit enoslidaritat. Aprofita l'última oportunitat per gaudir del tast amb maridatge que ens oferirà el xef Jordi Cruz.

AFANYA'T. Només fins al 9 d'octubre!!!
[En voir plus]
Octobre
04
One week left to achieve the minimum funds we need. If you haven't donate yet, now it's the time!
Octobre
03

LA VEREMA SOLIDÀRIA EN IMATGES

Aquí tenim el primer document visual per compartir. Un dia per recordar i explicar. Sols ens queden vuit dies per assolir el repte dels 10.000€. Sigues ambaixador de Verema Solidària i proposa de participar als amics...

[En voir plus]
Septembre
23
Wow, we've doubled what we hoped for in Goteo!

Els 7.000 € aconseguits. Encara queden packs de 50 € i dos dies

Una altra meta volant aconseguida, però l'objectiu final són els 10.000 €. Encara hi sou a temps. Amb els packs de 50 € rebreu una meravellosa ampolla del vi que farem entre tots. El que aconseguim servir&agrave...

[En voir plus]

MÉS DE 250 A VEREMA SOLIDARIA

Ja som més de 250 persones les que farem possible la Verema Solidaria. Més de 200 persones que hem aportat quasi 7.000€ fins a dia d'avui i una cinquantena de voluntaris i patrocinadors que faran possible que estigui...

[En voir plus]
Septembre
22
We are nearly 100, feel like giving it a try and help us reach that?

Xavier Pellicer signarà el menú de la Verema Solidària

Finalment serà el xef Xavier Pellicer, del restaurant Celerí, qui signarà el menú de la Verema Solidària d'aquest diumenge 25 de setembre. Després de collir el raïm, després de les activitats...

[En voir plus]
Septembre
21

JA TENIM ELS 6.000€!! A BON PAS CAMÍ DE L'ÒPTIM

Moltíssimes gràcies a tothom. Ja hem passat dels 6000. Però encara queda recorregut fins a la quantitat òptima. I encara hi queda lloc. T'ho perdràs? Afanya't.

[En voir plus]
After 20 days campaigning in Goteo, it is time to remind you what we're looking for.
Septembre
20

De mica en mica s'omple la pica

A cada dia que passa anem fent passets cap a l'objectiu òptim. 10.000 €. Encara queda, però. No et perdis una experiència única. Una verema que servirà de molt a persones que ho necessiten molt. Fem-ho...

[En voir plus]
Septembre
19

Només queden 5 dies!! I el raïm és a punt

Ja estem molt a prop dels 6.000 € de recaptació. Arribant a l'òptim podrem fer les aportacions a les entitats i la formació en captació de fons per a tot el sector. Que no se t'escapi la teva opci&oacute...

[En voir plus]
Septembre
16

HEM ARRIBAT AL MÍNIM, ARA A PER L'ÒPTIM!!!

El mínim assolit és el primer pas. Cal continuar fins arribar a 3.000€ per a cada entitat. Així es podran fer realitat tots els objectius del projecte.

[En voir plus]
Septembre
14
It hasn't been easy, but hey, mission accomplished with the funding! Thank you
Septembre
13
100% is nearly achieved! We are almost there, thank you!

GRACIES, JORDI, PEL TEU SUPORT

Des dels fogons del restaurant Abac, Jordi Cruz ens explica en dos minuts per què donar suport a Verema Solidària.

[En voir plus]
Septembre
08
After a week campaigning, we remind you our reasons (click here).
Septembre
07
Getting here has merit: 50% of the funding goal is over!

JORDI CRUZ A LA VEREMA i AL MARIDATGE

Ara ja us ho podem dir! Jordi Cruz Maestro col·labora amb la VeremaSolidària del 25 de setembre al #Penedès cc ABaC Restaurant & Hotel

    Coordinarà el menú de verema de tots els participants! Amb dues...
[En voir plus]
Septembre
06
Click here and learn what we will do if we succeed in our crowdfunding campaign.
Septembre
04
Would you like to know more about our campaign? Here we go
Septembre
01

COMENCEM L'AVENTURA DE LA VEREMA SOLIDARIA

Res millor que començar de les mans de la Clara Isamat, sumelier i enamorada del vi i de les vinyes.

[En voir plus]
01 Commentaires
Tramo inicial de recaudación de campaña logrado. ¡Seguimos!
First few donations, thanks! :)
This campaign kicks off!