Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a casa nostra. EL DOCUMENTAL

Header image
Voir la Video
Financié le 28 / 11 / 2017
Cofinancé!
Accumulé
€ 18.491
Minimal
€ 13.965
Optimal
€ 27.510
434 Cofinanceurs

Pour € 5

Reconeixement

Reconeixerem la teva aportació al documental mostrant el teu nom als crèdits del documental i a la web del Tot Inclòs.

> 14 Cofinanceurs

Pour € 10

Visualització on-line + Reconeixement

A part de reconèixer la teva aportació al documental et passarem un enllaç, després de l'estrena oficial, per a que puguis visualitzar el documental on-line.

> 95 Cofinanceurs

Pour € 20

Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una entrada per a assistir a l'estrena del documental.

> 100 Cofinanceurs

Pour € 25

Postals + Visualització on-line + Reconeixement

A part del reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, t'enduràs 3 postals dissenyades per Pau Oliver per a les jornades «Ciutat és de qui l'habita, no de qui la visita».

> 26 Cofinanceurs

Pour € 30

Poster + visualització on-line + Reconeixement

A part del pertinent reconeixement i la possibilitat de veure el documental a la xarxa, et donarem un pòster a triar entre: la il·lustració d'alguna de les 4 portades, l'Hara-Guiri, el Benvingut Turisme Insostenible i el propi pòster del documental.

> 18 Cofinanceurs

Pour € 40

Bossa de tela + visualització on-line + Reconeixement

A part de la possibilitat de veure el documental a la xarxa i del merescut reconeixement, t'obsequiarem amb una bossa de tela amb el disseny de l'Hara-Guiri.

> 49 Cofinanceurs

Pour € 50

DVD + Reconeixement

A part del reconeixement, et donarem una còpia del DVD del documental.

> 48 Cofinanceurs

Pour € 100

Lot complet + Entrada estrena oficial + Reconeixement

A part de reconèixer el teu suport i assistir a l'estrena oficial del documental, t'oferirem un lot complet de productes: tres postals, un pòster, una bossa de tela i el DVD del documental.

> 52 Cofinanceurs

Pour € 500

Projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Cofinanceurs

Pour € 1.000

Productora associada + projecció del documental

Per aquelles persones o entitats que recolzin aquest documental amb la recompensa més alta, el seu nom apareixerà als crèdits del documental com a productora associada (en el cas de ser un col·lectiu/organització, apareixerà el logotip). A part, ens oferim per co-organitzar una projecció del documental al seu poble o ciutat.

> 01 Cofinanceurs

434 Cofinanceurs

2 collaborators

Show donors

Donation
€ 20
Anonyme

Anonyme

Fan
Donation
€ 5
Support message:
Força, ànims i moltes gràcies pel compromis!
Donation
€ 20
Donation
€ 10
Anonyme

Anonyme

Sponsor
Donation
€ 25

Luna y Maria

Contributeurs
Donation
€ 25
Donation
€ 100
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 20
Donation
€ 100
Donation
€ 100
Donation
€ 100
Donation
€ 1.000
Donation
€ 10

Messages

Hace 6 années
Imatges d'arxiu: Agrairíem molt qualsevol cessió de material audiovisual per a poder ser emprat al documental.
Cela fait 5 années
Hola amics, l'última dècada he anat fent diferents pòsters i dissenys molt relacionats amb la temàtica del documental (dissenys per Cimentiments, plataforma Ses Fontanelles, pòsters antiautopista, incendis, etc.). Serà un plaure enviar-vos aquests materials. Alguns dissenyadors locals volem recolzar el plantejament de Tot Inclós. Aferrada!
Hace 6 années
Difusió: Qualsevol ajuda a l'hora de difondre el projecte per a que es conegui, serà benvinguda!
Hace 6 années
Tasques tècniques: Si alguna persona vol fer tasques tècniques desinteressadament, pot contactar amb nosaltres.
Cela fait 5 années
Hola! M'interesssa molt el projecte i m'encantaria participar! (llicenciada en audiovisuals i direcció de foto). Sòc principalment fotògrafa (Poso a disposició el meu Equip Canon Mark II, flash, tripode...etc) Però m'ofereixo per a qualsevol tasca de realització o producció. Ara mateix no estic treballant així que disposo de temps. (I cotxe x tasques de producció¿?) Se m'acud també la possibilitat de demanar un Dron si fos necessàri en algun cas puntual. (No està confirmat que el tingui a la disposició però podria investigar-ho ja que el meu germà forma part d'una petita companyia de drons a l'illa). No conec el projecte mès enllà d'aquesta pàgina així que m'agradaria saber una mica mès sobre l'equip, guió del documental i pla de rodatge si és que fos necessària la meva ajuda. Moltes gràcies i felicitats pel projecte. Quedo a la vostra disposició! ->Anna<-
Cela fait 5 années
M'oblidava! CONTACTE: annaruiz@protonmail.com 652.078.794
Cela fait 5 années
Hola Anna! Guau, quanta predisposició, moltes gràcies!! Estem en una fase embrionària: durant l'estiu l'equip tècnic ha estat gravant plànols de saturació/massificació i, ara que hem recaptat el mínim per tirar endavant el projecte, d'aquí poc ens seurem per anar planificant el rodatge. Hi ha una mica més d'informació del projecte a aquesta pàgina: http://totinclos.cat Ara mateix reenviem el teu oferiment a l'equip tècnic perquè el tenguin en compte. A veure si, la pròxima vegada que es reuneixin, et poden convidar. Moltíssimes gràcies!
Hace 6 années
Material audiovisual: Si vols prestar-nos qualsevol tipus de material audiovisual com càmeres, micros, drons... contacta amb nosaltres!